HEM’li Bayanlardan Yıl Sonu Sergisi

Halk Eğitim Merkezi’nde bir yıl boyunca el sanatları ve çeşitli alanlarda eğitim gören kursiyerler, el emeklerini ŞAİK Lisesi’nde sergilediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2012 17:21
HEM’li Bayanlardan Yıl Sonu Sergisi

Isparta Halk Eğitim Merkezi (HEM) Usta Öğreticilerinden Serpil Sezer, bir yıl boyunca kursiyerleriyle yaptıkları eserleri, Şehit Ali İhsan Kalmaz (ŞAİK) Anadolu Lisesi’nde sergiledi.

hemmmm111.jpg

Çok sayıda kursiyerin bir yıl boyunca emek vererek, yaptıkları eserleri 4 gün boyunca ŞAİK Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Ispartalılara sunduklarını kaydeden Usta Öğretici Sezer, kursiyerlerin geriye dönüp, kendilerine baktıklarında çok şey öğrendiklerini aktardı.

hemmmm22222.jpg

Sezer, yılsonu sergisiyle emeklerinin meyvelerini alan kursiyerlerin, bununla da sınırlı kalmadığını ifade ederek, Halk Eğitim Merkezi olarak amaçlarının, ev ekonomisine katkı sağlamak, hanımların el becerilerini geliştirmek ve boş zamanları değerlendirmek olduğunu ifade etti.

hemmmmm333.jpg

Öte yandan yıl içersinde birçok kursun açıldığını belirten Sezer, tüm bayanların el becerilerini geliştirmek adına HEM kurslarına katılmaları tavsiyesinde bulundu.

HABER: Feti KILIÇ
FOTOĞRAFLAR: Halil İbrahim Sezer

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.