Hemşerimize Stratejik Görev

TBMM Stratejisti Dr. Hasan Özgür Özen, TBMM'nin Amerika Birleşik Devletleri Uzmanı olarak seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2013 12:07
Hemşerimize Stratejik Görev

TBMM'nin ABD Kongresi ve Beyaz Saray ile İlişkileri hakkında stratejik raporlar hazırlayacak olan Özen, iki ülke arasındaki stratejik işbirliği kapsamında ilişkileri güncel olarak raporlayarak Tbmm Başkanlığına sunacak. Aynı zamanda Isparta ili Kalkındırma Derneği yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Özen, Ankara'da ki Isparta lobisinin güçlenmesi adına da çalışmalar yapıyor.

1977 doğumlu olan Özen, Isparta Senirkent Büyükkabaca nüfusuna kayıtlıdır. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekilliği görevini de halen yürütmekte olan Özen, 2013 yılında gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulunda YİK üyeliğine seçilmiştir. Özen, Erdemir Genel Müdürü Basın Danışmanlığı, Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyeliği ve Zonguldakspor Basın Sözcülüğü görevlerinde de bulunmuştur. Stratejik Yönetim ve Organizasyon alanında doktorası olan Özen’in, Kamu yönetiminde strateji, medya ve siyaset ilişkileri üzerine bilimsel çalışmaları mevcuttur.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum