Hemşireler Fedakardır

Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr.Osman Aydın, TÜİK verilerine göre hasta memnuniyeti konusunda Isparta’nın Türkiye birincisi olmasında hemşirelerin büyük bir payı olduğunu bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2014 10:05
Hemşireler Fedakardır

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında ‘Hemşireler Haftası’ olarak kutlanıyor. Bu kapsamda Anneler Günü’yle Hemşireler Haftası kutlamalarını birleştirmek isteyen Isparta Devlet Hastanesi’ndeki görevli
hemşireler Cumartesi günü Öğretmenevi Yazlık Bahçe’de bir araya geldi.

Etkinliğe Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Osman Aydın,
Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Mustafa Çelik, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Topal ve hemşirelere katıldı.

HASTA MEMNUNİYETİNİ HEMŞİRELER SAĞLADI
Etkinliğin açış konuşmasını yapan Genel Sekreter Osman Aydın, sağlık sektöründe çalışmanın gerçekten zor bir iş olduğunu vurguladı. Ayrıca hemşirelik mesleğinin fedakarlık istediğini ifade eden Aydın, “TÜİK verileri geçtiğimiz ay açıklandı. Hasta memnuniyeti konusunda Isparta’mız Türkiye birincisi oldu. Hasta memnuniyetini sağlayan siz hemşire
arkadaşlarımızsınız. Hasta ve hasta yakınlarını memnun eden sizlersiniz. Bu yüzden idareciler olarak tek tek teşekkür ediyoruz.

EĞİRDİR HASTANEMİZ OLMASA BİRİNCİ OLURDUK
Genel Sekreterlik olarak performans usulü çalışıyoruz. Türkiye çapında tüm illere puan veriliyor. Isparta’mız 2013 yılında Türkiye 3’üncüsü olduk. Ama bizim gözümüzde Türkiye birinciyiz. Bizim Eğirdir Hastanemiz gibi bir dal hastanemiz olmasa biz Türkiye birincisi oluruz. Bu birinciliği de sağlayan sizlersiniz. Hemşireler Gününüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

ISPARTA SAĞLIKTA MARKA ŞEHİR
Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Mustafa Çelik, Isparta’nın sağlık alanında marka bir şehir olduğunu belirterek, hemşirelerin ilimizin bu başarısında büyük bir payı olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından hemşireler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.