Hentbol Aday Hakemlik Kursu 24-25 Şubatta açılıyor

Isparta’da hentbol aday hakemlik kursunun açılması için büyük çaba sarf eden, hentbol il temsilciliği Yapılan girişimler sonucunda 24-25 Şubat tarihleri arasında hentbol aday hakemlik kursu açılacak.

Yayınlanma:
Hentbol Aday Hakemlik Kursu 24-25 Şubatta açılıyor

Hentbol sporunun da yaygınlaşması ve tanınması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Hentbol İl Temsilcisi Salih Özgüllü, “Çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Yaptığımız girişimler neticesinde ilimizde 24-25 Şubat tarihleri arasında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hentbol aday hakemlik kursu düzenlenecek.” İfadelerini kullandı. Hentbol aday hakemlik kursu açılması için çalışmalarda sona gelindiğini kaydeden Özgüllü ‘Isparta’da sporun sadece futboldan ibaret olmadığını halkımıza duyurma çabası içerisindeyiz. Salon sporları arasında basketbol ve voleyboldan sonra en çok bilinen spor dallarından biri olan hentbol sporunun ilimizde gelişmesi ve yaygınlaşması için çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımızın ilk adımı olarak hentbol aday hakemlik kursu açmayı planladık. Girişimlerimiz sonuç verdi ve 24-25 şubat tarihleri arasında kursumuz gerçekleştirilecek. Salon sporları için oldukça yeterli alt yapıya sahip bir ilde yaşıyoruz. Ulusal müsabakalar bile Isparta’da oynanıyor. Açmış olduğumuz kurs sayesinde hakem altyapısını oluşturarak  hentbol sporunun emin adımlar ile gelişmesini ve yaygınlaşmasını hedefliyoruz” dedi.

Talep Gelirse Antrenörlük Kursu Açılacak

İl Temsilcisi Salih Özgüllü, ‘Hentbol Sporunun tüm kesimlere yayılmasını istiyoruz. Takım oluşturmak veya müsabakalara katılmak isteyen hentbol severlerden talep gelmesi halinde antrenörlük kursu açabileceklerini’ açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum