Henüz 12 Yaşındaydı Kalp Krizi Geçirdi

Atatürk Ortaokulu’nda okuyan 7’nci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Şükrü Ekici, derste kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2014 10:08
Henüz 12 Yaşındaydı Kalp Krizi Geçirdi

Atatürk Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Şükrü Ekici, dün derste kalemini yere düşürdü. Kalemi almaya çalışırken fenalaşan ve yereyığılan öğrenciye, arkadaşları ve öğretmenleri müdahale etti.

Şükrü Ekici,okula gelen sağlık ekipleri tarafından devlet hastanesine, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevkedildi. Daha sonra ambulans helikopterle İstanbul’da bir hastaneye götürülen Ekici, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Milli eğitim Müdürü İlyas Can, öğrencinin kalprahatsızlığından dolayı birkaç kez ameliyat olduğunu belirterek, "Sınıfta rahatsızlaşınca hastaneye kaldırıldı. İstanbul’da bir hastanede ameliyat olduğu için oraya götürülmesi uygun görülmüş. İstanbul’da ise tüm müdahalelere rağmen vefat etmiştir. Başımız sağolsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum