Her Belediyenin Talebine Cevap Veririz

Her Belediyenin Talebine Cevap Veririz

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 15:43
Her Belediyenin Talebine Cevap Veririz

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan analizlere göre Türkiye’nin en yaşanabilir ili seçilen Isparta’da 2017 hizmet yılı olacak. Yapılacak hizmetleri aktaran AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, “Isparta’nın en yaşanabilir kent seçilmesindeki en büyük pay kamu yatırımlarıdır. Bu yatırımlar artarak devam edecektir” dedi. Zabun ayrıca muhalefet partilerinin belediye başkanlarına da önemli bir mesaj verdi.

ISPARTA’NIN BİRİNCİLİĞİ BU HİZMETLER SAYESİNDE OLDU

Isparta açısından bugüne kadar çok önemli yatırımlara imza attıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, şunları söyledi: “Daha önce yaptığımız kamu araştırmalarında vatandaşlarımızın kamu yatırımlarından memnuniyet oranlarının ziyadesiyle yüksek olduğunu görüyoruz. Zaten Isparta yaşanabilir şehirler arasında birinci sıraya oturduysa bu hükümetimiz, bakanlıklarımız ve taşra teşkilatımız tarafından üretilen hizmetler sayesinde gerçekleşmiştir. Ama biz hiçbir zaman hiçbir yeri yeterli bulmuyoruz. Bir aşamaya geldiğimizde artık burası yeterlidir diye bakmıyoruz. Her geçen gün yeni yatırımların Isparta’ya kazandırılması noktasında kafa yoruyoruz, temaslarda bulunuyoruz.

2017’DE HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Son dönemlerde Isparta’da gerek siyasi gerekse bürokrasi alanında önemli işbirliği söz konusu. Bu işbirliği içerisinde de hem hızlı hareket etme imkanı buluyoruz hem de stratejik, önemli ve büyük kapasiteli yatırımları hayata geçirme imkanı buluyoruz. Bu anlamda bir çok şey sayılabilir Isparta’da. Isparta Şehir Hastanesi yapıyoruz, bu ilimiz tarihinde yapılan en büyük yatırım. Diğer taraftan Kara Havacılık Okulu, DSİ, tarım, TKDK, BAKA üzerinden ürettiğimiz hizmetler ve destekler önemli. 2017 eğer bunların yarım kalan kısımları varsa, onları tamamlama süreci ve öbür taraftan stratejik adımları atma sürecidir. Isparta-Konya duble yol çalışmaları hızla devam ediyor. Antalya ile ilgili ihale sürecini inşallah 2017 yılı içerisinde gerçekleştireceğiz. Ayrıca Burdur Dostluk yolunu gerçekleştireceğiz. Darıderesi 2’yi tamamlamak suretiyle memba kalitesindeki bir suyu Ispartalı hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Öbür yandan yeni su kaynakları arayışlarımız devam ediyor. Tüm bu hizmetleri üretmeye çalışıyoruz.

PARTİ AYIRMADAN TALEPLERE CEVAP VERİRİZ

Kendi belediyelerimizle ürettiğimiz hizmetler ve attığımız adımlar ortada. Bunun dışında partimize mensup olmasa bile diğer belediye başkanları da samimiyetle kendi beldelerindeki, ilçelerindeki hizmetler için gerekli talebi talep etmiş olsalar, onlara destek veririz. Hangi parti olursa olsun bizim partiden değil mantığıyla yaklaşmayız. Önemli olan Isparta’ya hizmet etmektir. Tüm derdimiz, çabamız buna yöneliktir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.