Her Evin Köşesine Bir Banka Müdürü Oturttular

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar toplumun tüketim azmanı haline getirildiğini söyleyerek “artık her evin en güzel köşesinde bir banka müdürü oturuyor. Çünkü bankalara borcu olmayan insanımız yok” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2015 12:26
Her Evin Köşesine Bir Banka Müdürü Oturttular

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar Yedişehitler Mahallesinde partililerle bir araya geldi. Coşar CHP üyelerine hem ön seçim hem de genel siyasete ilişkin mesajlar verdi. Süleyman Coşar toplumun tüketim azmanı haline getirildiğini söyleyerek “artık her evin en güzel köşesinde bir banka müdürü oturuyor. Çünkü bankalara borcu olmayan insanımız yok” dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Süleyman Coşar ön seçim çalışmasını Yedişehitler Mahallesinde yaptığı kahve toplantısı ile sürdürdü. Coşar partililerle bir araya gelerek neden aday adayı olduğunu anlattı. CHP üyelerinden destek isteyen Süleyman Coşar genel siyasete ilişkinde mesajlar vererek “bugün her evin en güzel köşesine bir banka müdürü oturtulmuş. Çünkü banka borcu olmayan vatandaş yok. Banka borcu olan vatandaşlar korkuyor. İktidarın istikrar safsatası bu nedenle etkili oluyor” diye konuştu.



TOPLUMUN TEMEL ÇEKİRDEĞİ KIRILIYOR
Toplumun temel çekirdeğini ailelerin oluşturduğunu belirten Süleyman Coşar “ne acıdır ki aileler dağılıyor. Boşanmalar arttı. Ailenin dağılması demek bir süre sonra toplumunda dağılacağı demektir. Aileler dağılıyor çünkü toplumumuz tüketim azmanı yapıldı. en büyük cinnet ekonomik cinnettir. Kadın televizyonda reklamını gördüğü şeyi almak istiyor, ama adamın o şeyi alacak ekonomik gücü yok. Hal böyle olunca boşanmalar artıyor. Hatta daha acısı artık boşanmanın da ötesinde aile içi şiddet artıyor. Siz hiç zenginin evinde cinayet duydunuz mu? ekonomik cinnet toplumumuz büyük bölümünün akıl sağlığını bozdu” ifadelerini kullandı.

DUR DEMEK İÇİN
Süleyman Coşar neden aday adayı olduğunu ise “ben milletvekilliğini makam, mevki, para gibi nedenlerle istemedim. Zaten eğitimci kimliğimle milletvekilliğinin üstündeyim. Ama bu yaşanan cinnete dur demek için bize bir görev düştüğüne inandık. Bu görevi yerine getirebilmek sizlerden destek istiyorum. Şayet ki aday listelerimizi oluştururken hem halkın desteğini alacak, hem de Cumhuriyet Halk Partisinin politikalarını sonuna kadar savunacak isimleri tercih etmez isek tekrar AKP iktidarına bu halkı mahkum etmiş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum