Her Köye Çocuk Parkı

Isparta'nın Aksu ilçesinde yapımı tamamlanan 2 çocuk parkı, bir spor tesisi ve Tapu Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılış törenine katılan Vali Memduh Oğuz, tüm köylerde çocuk parkı yapılacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2012 17:08
Her Köye Çocuk Parkı

Isparta'nın Aksu ilçesinde yapımı tamamlanan 2 çocuk parkı, bir spor tesisi ve Tapu Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılış törenine katılan Vali Memduh Oğuz, tüm köylerde çocuk parkı yapılacağını söyledi.

Isparta'nın Aksu ilçesinde 4 tesis hizmete girdi. Açılışlara Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daire müdürleri ve Aksu halkı katıldı. ilk olarak Oğuz Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Park açılışında konuşan Vali Memduh Oğuz da Isparta'nın tüm köylerine çocuk parkı yapılacağının müjdesini verdi. Vali Oğuz, "Çocuklara yönelik bu hizmet çok önemli. Burada ki meydana getirilen eser çocuklarımızın burada geçirecekleri süre içinde kazanacakları ruh hali maddiyatla ölçülemez. Herkes az çok çocuklarını parka götürmenin ne olduğunu iyi bilir. Halka açık bir alanda çocukların birbiri ile arkadaş olarak oynaması bir parkta oynaması maddi bir değerle ölçülemez. Bu bakımdan Aksu da bir ilk olması itibarı ile çok önemlidir.

Böyle bir hizmeti maddiyat ile ölçmüyorum. Bunun değeri çok büyüktür. İl Özel İdaresi olarak Isparta'nın bütün köylerine çocuk parkı yapmayı planladık. Kaymakam arkadaşlarımızdan öncelikle köy isimleri alıyoruz. On iki ilçemiz için çocuk parkı siparişleri verdik. Bu bütün çocukların ihtiyacıdır" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise şehirlerde yapılan güzel parkların ilçelerde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günaydın, "Bu güzel memleketimizde güzel şeyler oluyor. Bir şehirde ne kadar güzel parklar varsa bizim de beldemizde böyle güzel bir parkın olması sevindirici" dedi

Konuşmaların ardından parkın açılışında emeği geçenlere plaket verildi. Çocuklara oyuncak dağıtıldı. Daha sonra sırasıyla 27 yıl önce şehit düşen Hemşire Emine Karaman adını taşıyan park, SDÜ Aksu Süreyya Demirarslan MYO Spor Tesisi ve

ilçede kaymakamlık binasında daha önce depo olarak kullanılan fakat yapılan tadilat ile Tapu Müdürlüğüne dönüştürülen hizmet binasının da açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.