Her Parka İnternete Ücretsiz Erişim Sistemi

Isparta Belediyesi Her Parka İnternete Ücretsiz Erişim Sistemi Kuruyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2018 12:06
Her Parka İnternete Ücretsiz Erişim Sistemi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Doğu Yerleşkesinde bulunan halk otobüsleri ana durağında üniversite öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Günaydın, “Türkiye’nin her tarafından buraya geldiniz SDÜ’yü tercih ettiniz okuyorsunuz, yani bir yanda da şehrimizi tercih ettiniz. Bu tercihinize karşılık bizde Isparta Belediyesi olarak sizlere hizmet etmemiz gerekiyor” dedi.

Gençlerin şehre ulaşımları noktasında 2 adet daha körüklü otobüsün devreye girdiğini belirten Günaydın, şehirdeki iki parkta internete ulaşım kolaylığı sağlandığını ve bunun şehir geneline yayılacağı müjdesini de verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın öğrencilere yönelik şu görüşlerde bulundu: “Kalabalık içerisinde yolculuk etmenize gönlümüz razı değildi. Bugün bu sorunu da çözdüğümüze inanıyorum. İki körüklü otobüsümüz daha SDÜ, şehir merkezi arasında hizmete başladı. Araç sorunu olmayacak. Sizlere önem veriyoruz, sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Türkiye’nin her tarafından buraya geldiniz SDÜ’yü tercih ettiniz okuyorsunuz, yani bir yanda da şehrimizi tercih ettiniz. Bu tercihinize karşılık bizde Isparta Belediyesi olarak sizlere hizmet etmemiz gerekiyor. Hizmetlerimiz sürecek. Şehrimizde Modernevler Mahallesi Parkımız ile Şehitler Parkımızda internet kolaylığı sağlıyoruz. Buralarda internete bağlanabileceksiniz. Bu uygulama tutar, kullanır, hoşunuza giderse bunu il geneline yayacağız. Isparta’da 136 parkımızın hemen hepsine koyacağız, bu da kapıdan çıktığınızda şehirde her noktada internete erişebileceksiniz.
Bunun yanı sıra tüm öğrencilerimizi bire bir ilgilendirecek bir proje hazırladık. Bu üniversitemizi de yüceltecek, tüm öğrencilerimizi yüceltecek 21 bin metrekare büyüklüğünde bir kütüphane kuracağız. Bu kütüphanemiz 24 saat açık kalacak, bunun projesi hazır, mimar olarak bu projeyi bizzat kendim sizler için çizdim. Uzun uğraşlar verildi, 100 dönüm şehir meydanı kuruyoruz ve bunun içerisinde yer alacak. 2000 sene sonrasına da hizmet verecek. Bu kütüphanede karnı acıktığında gençlerimiz ücretsiz olarak çorbasını da içebilecek, bilimsel olarak da aradığı her şeyi orada bulabilecek. Bunun adı da Isparta ve Türkiye Milli Kütüphanesi olacak. Milli olayları orada bulacaksınız, 400 bine yakın kitap yer alacak. Mademki Isparta’yı tercih ettiniz, geldiniz, istikbalimiz olan siz gençler için böyle bir yatırımın da temelini hemen atacağız. Sizlere, Isparta’yı sevdiğiniz, tercih ettiğiniz, geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ucuz kent Isparta olacak”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.