Her Şey Isparta Davrazspor İçin

Sakarya’da bulunan hemşerilerimiz, geçtiğimiz cumartesi günü Nehirland Country Clup’ta Isparta Davrazspor için bir araya geldiler. Sakaryalı hemşerilerimiz, Isparta Davrazspor’a yardım ve destekte bulunmak için forma ve rozet alarak takıma katkı sağlamaya

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2016 11:46
Her Şey Isparta Davrazspor İçin

Sakarya’da bulunan hemşerilerimiz, geçtiğimiz cumartesi günü Isparta Davrazspor için bir araya geldiler. Hemşerimiz Ali Nuri Ergün’ün sahibi olduğu Sakarya Nehirland Country Clup’ta gerçekleştirilen Isparta Davrazspor kahvaltısına Sakarya Valisi hemşerimiz Hüseyin Avni Coş, eşleri Isparta Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, eşleri ve 110 dolayında hemşerimiz katıldı.

                Sakaryalı hemşerilerimiz, Isparta Davrazspor’a yardım ve destekte bulunmak için forma ve rozet alarak takıma katkı sağlamaya çalıştılar.

                Etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Serhan Kurt ve Mehmet Irmak ise davetlilerle yakından ilgilendi. Isparta Davrazspor için bugün bir araya geldiklerini belirten Kurt, “Sayın Valim, saygıdeğer hanımefendi, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül ve kıymetleri eşleri, hemşerilerim ve basınımız hoş geldiniz. İkincisini gerçekleştirecek olduğumuz bu güzel ve Samim organizasyonun hazırlanmasında benimle birlikte çaba harcayan başta Mehmet Irmak ve Tuncer Uysal beyefendiler ile her zaman maddi ve manevi yanımızda olan Nehirland’ın sahibi Ali Babamız Ali Nuri Ergün beyefendiye sizlerin huzurunda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Böyle bir günde sizler gibi güzide ve değerli insanların davetimizi kırmayıp icabet etmesi ve bir arada olmamız benim ve organizasyonumu hazırlayan arkadaşlarımızı için çok büyük mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur.

İLK KIVILCIM SAKARYA’DAN

                Bizleri burada yani Sakarya’da bulunan Ispartalılar olarak; Isparta’nın 5 senelik futbol takımı hasretine son veren Isparta Davrazspor için toplanmış bulunuyoruz. Kulübümüzün sahipsiz olmadığını göstermek ve bu takıma tüm Ispartalıların sahip çıkması gerektiğini hatırlatmak maksadıyla ilk kıvılcımın buradan yakılmasına öncülük ediyor olmaktan da ayrıca büyük bir onur ve gurur duymaktayız.

KENT BÜYÜKLERİNE TEŞEKKKÜR ETTİ

                Ispartalılığını hiçbir zaman unutmayan, bununla gurur duyan, kulübümüzün desteklerini esirmeyen güller diyarı Isparta’mızın medar-i İftiharı Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Isparta Davrazspor’un kuruluş aşamasındaki iken elini taşın altına koyan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın’a, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ve ağır yük olmasına rağmen kendine vazife addetmiş olan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Sayın Bülent Sarıgül Beyefendi’ye Sakarya’da bulunan Ispartalılar adına teşekkürü bir borç biliyorum.  İnşallah Isparta Davrazspor’umuz hak ettiği yere gelecek ve bizlerde her zaman yanınızda olacağız. Diğer illerdeki hemşerilerimizin de bu tür etkinlikler düzenleyerek Ispartalı’nın gücün göstermeliyiz” dedi.

HEMŞERİLERİNE SELAM GÖNDERDİ

                Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise Isparta Davrazspor’a başarılar dileyerek, hemşerilerine selamlar gönderdi. Davetlilere Isparta Davrazspor formaları imzalayan Vali Coş, Sakarya’da Ispartalılar Derneği kurulması için de destek olacağını söyledi.

BAŞKAN SARIGÜL: DUYGULANDIM

                Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül ise Sakarya’da yaşayan Ispartalı hemşerilerine ve Vali Hüseyin Avni Coş’a teşekkür etti. Çok mutlu olduğunu ve duygulandığını söyleyen Başkan Sarıgül, “Isparta Davrazspor’umuz için bugün bir araya gelinmesi çok güzel. Hemşerilerimizin memleket aşkı bir başka. İnşallah profesyonel çıkacağız. Biz yönetim kurulu olarak hedefimizi Süper Lig koymuştuk. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Diğer illerdeki hemşerilerimizin de bu tür etkinlikler yapması bizleri mutlu eder” dedi.

“HERKES BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI”

                Sakarya Nehirland Country Clup Sahibi Ali Nuri Ergün ise Isparta Davrazspor’a başarılar dileyerek, pembe-yeşilli takıma tüm kesimlerin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ergün, birlik ve beraberliğin başarıda önemli etken olduğunu belirterek, Sakarya’da Ispartalılar Derneği kurmak için girişimlerde bulunacağını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.