Her Şey Vatandaşın ve Esnafın Sağlığı İçin

Her Şey Vatandaşın ve Esnafın Sağlığı İçin

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2020 14:09
Her Şey Vatandaşın ve Esnafın Sağlığı İçin

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesindeki dezenfekte ekibi, esnafın ve vatandaşların sağlığı için şehir merkezindeki işyerlerinin dezenfeksiyonunu sağlamaya devam ediyor. Birlik Başkanı Ahmet Tural, işyerlerinin dezenfektesinin sağlanmaya devam edeceğini belirterek, maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasını istedi.

Koronavirüs vakalarında artışın yaşandığı ve kısıtlamaların geri geldiği süreçte, Esnaf Odaları Birliği vatandaşların ve esnafın sağlığını korumak adına işyerleri, taksi durakları ve kurumlarda dezenfeksiyonu sağlamaya devam ediyor.

DEZENFEKTE EKİBİ SAHADA
Konu hakkında açıklamada bulunan Birlik Başkanı Ahmet Tural “Birliğimiz bünyesindeki dezenfekte ekibimiz, Covid 19 Salgınını önlemeye yönelik tedbirler dahilinde vatandaşlarımızın ve esnafımızın sağlığı için dezenfeksiyon işlemini sürdürüyor. Ekiplerimiz, otogar ve civarındaki işyerleri, Cuma pazarı civarı, İstanbul ve Mimar Sinan Caddesi, Belediye İşhanı, Kültür Sitesi ve Tuhafiyeciler Sitesi, Müftülük Caddesi, Bedesten ve Köy Garajında bulunan işyerlerinde, dezenfekte işlemi yaptı. Sadece il merkezinde değil ilçelerde de bu işlem yapılıyor. Ayrıca talepte bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarında, siyasi parti binalarında da dezenfeksiyon hiçbir ücret talep edilmeden yapılıyor. Dezenfeksiyon çalışmaları bundan böyle de sürecek. Taksi duraklarımız da dezenfekte edildi. Taksilerimiz zaten sürekli şekilde dezenfekte ediliyor. Taksileri kullanacak vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.

BAŞKAN TURAL UYARDI
Öte yandan esnafı ve vatandaşları kurallara riayet etmeleri konusunda bir kez daha uyaran Birlik Başkanı Tural “Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de salgın tehlikesi halen devam ediyor. Pandemi başlangıcındaki aylara göre şu anda daha yüksek vaka sayısı var ve buna bağlı olarak can kayıplarının arttığını görüyoruz. Kısıtlama tedbirlerinin ancak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak vaka sayılarının düşürülmesiyle kaldırılacağını unutmayalım. Lütfen kurallara uyalım. Alacağımız basit önlemlerle virüsün yayılımını önlemek bizim elimizde. Sağlıklı günlerde en kısa sürede buluşmak dileğiyle tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar dilerim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.