Her şeye Rağmen Meclisteyiz

Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, MHP'nin bu seçimde çok sistemli ve çok bütüncül bir saldırıya maruz kaldığını, ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2011 16:00
Her şeye Rağmen Meclisteyiz

MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, MHP'nin bu seçimde çok sistemli ve çok bütüncül bir saldırıya maruz kaldığını, ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu belirtti.

Korkmaz, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, MHP'nin bu seçimden beklentisinin daha fazla olmasına rağmen düşündüğü ve beklediği oyu almadığını kaydetti. Seçim sonucunu "vatandaşların takdiri" olarak değerlendiren Korkmaz, Türkiye tarihinde bir seçimde siyaset dışı belirleyicilerin büyük rol oynadığını savundu. Korkmaz, şunları söyledi:

"MHP, bu seçimde çok sistemli, çok bütüncül bir saldırıya uğradı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen MHP'nin olmadığı bir meclis projesi hayata geçirilemedi. 54 milletvekili ile Milliyetçi Hareket Partisi bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde. bu şartlarla Seçim sonucunu değerlendirirseniz MHP'yi başarısız kabul edemezsiniz. "

Türk milliyetçilerinin bu seçimden hem içerisinde kenetlenmeyi sağlamak hem de MHP'nin Türk Milleti açısından yegane alternatif olduğunu anlatmak gibi bir ders çıkardıklarını söyleyen Korkmaz, 12 Haziran'ı geride bıraktıklarını ve MHP olarak önlerine baktıklarını kaydetti. Korkmaz, önümüzde yerel seçimlerin bulunduğunu ve MHP'in yerel Seçimler için kalıcı çalışmalar yapma gayretinde olduğunu belirtti.

-SERT SİYASET GERİDE KALDI-

MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, siyasetin 12 Haziran'da bittiğini ve seçilen tüm milletvekillerinin Isparta için kenetleşmesi gerektiğini belirtti.

Korkmaz, genel seçimin sona ermesine rağmen Isparta'da sert siyaset havasının sürdüğünü söyledi. Isparta'da siyaset havasının artık yumuşatılması gerektiğini savunan Korkmaz, aksi halde Isparta'nın zarar göreceğini belirtti. Sert siyasetin Isparta'ya fayda yerine zarar vereceğini kaydeden Korkmaz, 12 Haziran'a kadar tüm adayların kendilerini anlattığını ve 12 Haziran'da da vatandaşın tercihini yaptığını belirtti. Buna göre Isparta'dan 2 AK Parti, bir CHP ve bir de MHP milletvekillerinin meclise gönderildiğini söyleyen Korkmaz, vatandaşın verdiği bu karara herkesin saygı duyması gerektiğini dile getirdi. Seçim sonrasında da bazı milletvekillerin sert açıklamalarda bulunduğuna işaret eden Korkmaz, bu tutumları doğru bulmadığını aktardı. Korkmaz, "Isparta artık normalleşmeli, sonuç ne olursa olsun bir Isparta lobisi oluşturulmalı" dedi.

Isparta'dan seçilen 4 milletvekilinin Isparta için kenetlenmesi gerektiğini ifade eden Korkmaz, Isparta yararına olacak her projeye destekçi olacağını ama Isparta zararına olacak her çalışmanın da karşısında duracağını bildirdi. Seçim havasını geride bıraktığını anlatan Korkmaz, "Siyaseti Seçim zamanında yaptık ve şimdi Seçim bitti. Artık hizmet zamanı. Neler yapmalıyız bunları tartışmalıyız. Geriye dönüp dönüp, aynı şeyleri tartışırsak bir adım ileriye gidemeyiz, bilakis geriye koşarız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum