Her Yerde Listeler Var Ama...

Gözler siyasi partilerin Genel Merkezlerine ve YSK'ya çevrildi... Nefesler tutuldu! AJANS32 TAKİPTE...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2015 20:30
Her Yerde Listeler Var Ama...

SİYASİ PARTİLERİN GENEL MERKEZLERİNDE HUMMALI BİR LİSTE ÇALIŞMASI YAPILIYOR...

LİSTELER YSK'YA SUNULACAK ŞEKLİYLE KESİNŞTİĞİ ANDA AJANS32 OKUYUCUYLA BULUŞACAK...


HEPSİ VE DAHA FAZLASI GÜN İÇİNDE AN BE AN AJANS32'DE... BİZDEN AYRILMAYIN!

****
Adaylarla ilgili olarak haftalardır, bazı şehirler için isimler atılıyor. Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin ve Konya gibi büyükşehirlere, iddia ve tahminden öteye gitmeyen, isimler listelerin birinci sırasına yazılıyor. Çünkü aday listeleriyle ilgili olarak gerek AK Parti Genel Merkezi’nden gerekse parti kurmaylarından hiçbir bilgi sızmıyor. Kısacası şu ana kadar çeşitli medya platformlarında yazılan listelerin hepsi tahminden öteye gitmiyor...

Durum MHP'de de çok farklı değil. Sıklıkla telaffuz edilen isimlerin yanı sıra MHP'nin sürpriz isimlerle de seçimlere girebileceği konuşulanlar arasında.

Ancak, bütün bu bilgi kirliliği ve liste savaşları en geç saatler 17:00'yi gösterdiğinde sona erecek. Genel merkezler listeleri YSK'ya teslim edecek ve durum beraaklık kazanmkış olacak.

AJANS32 o ana kadar gerek il merkezinden, gerek MHP ve AK Parti Genel Merkezi'nden ve gerekse YSK'dan an be an gelişmleri, kulis bilgilerini aktaracak!

BUGÜN SİZE AJANS32 YETER!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.