Her Yıl Tekrarlanan Bir Başarı Öyküsü

Isparta Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Rekorları Alt Üst Etti!Her Yıl Tekrarlanan Bir Başarı Öyküsü

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2017 22:16
Her Yıl Tekrarlanan Bir Başarı Öyküsü

Önceki yıllarda olduğu gibi 2017 YGS’ de de Isparta Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi rekorları altüst ederek azmin zaferini ve haklı gururunu yaşıyor. 

2017 YGS sonuçlarına göre, 

İlk 500 ‘de 2 ÖĞRENCİ 

İlk 1.000 ‘de 5 ÖĞRENCİ  

İlk 5.000 ‘de 18 ÖĞRENCİ VE KİTLESEL BAŞARI. 

* Mehmet Yiğit AVCI  Türkiye 117. si 

* Hilal AYDEMİR          Türkiye 348. si 

* Ayberk ACAR             Türkiye 622.si 

* Yusuf ULUÇOBAN     Türkiye 664.sü 

* Tarık DUTKUNER       Türkiye 730.su 

Her yıl elde edilen başarılarla istikrarını gösterdi. Isparta Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ilk yılında da başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi. 

Bu başarının elde edilmesinde öncelikli olarak uzun yıllardır bir arada çalışan, alanında uzman deneyimli öğretmenlerden oluşan öğretmen kadrosu gelmektedir.  

Öğrencileri herhangi bir bölüme yerleştirmeyi değil, kendi niteliklerine uygun, severek öğrenim görecekleri bölümleri tanıtıp onların bir hedef doğrultusunda çalışmalarına yön vermelerini sağlayan ve hedefledikleri bölümlere yerleşmelerini görev edinmiş rehberlik servisinin de elde edilen başarıda katkısı büyüktür.  

Isparta Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin her ihtiyacına cevap verebilecek imkanlara sahip binası, bu çatı altında öğrencilerin sınava yönelik çalışmalarını keyifle yerine getirmelerini sağlayıp bunaldıklarında sosyal etkinlik alanları, kafeteryası, spor salonları ile onların streslerini atmalarını sağlayarak bu başarının elde edilmesindeki payını alıyor. 

Sıcak bir aile yuvasına benzetilen Isparta Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi; yöneticileri,rehberlik servisi, deneyimli öğretmenleri ile başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum