Her Zaman Fakirlerin, Yetimlerin Yanındayız

Her Zaman Fakirlerin, Yetimlerin Yanındayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2019 09:53
Her Zaman Fakirlerin, Yetimlerin Yanındayız

İHH Isparta Şubesini ziyaret eden, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İHH’nın fakirlere, yetimlere kısacası ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatan uluslararası bir kuruluş olduğunu belirterek; “Bundan sonra bu kuruluşumuz ile daha da yakın temas içinde olacağız” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki partililer, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.
Önceki gün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette konuşan İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindekilere teşekkür ederek şunları söyledi; “Öncelikle şahsınızın Ak Parti tarafından Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmenizden dolayı hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyor ve u yoldaki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

“İHH, GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE
ÇALIŞAN ULUSLARARASI BİR KURULUŞTUR”
Sivil toplum kuruluşları ebetteki kimi zaman sosyal olaylarda belediyelerle, kamu kurumlarıyla çalışacaktır. İHH, sadece ilimizde ve ülkemizde değil, tüm dünya ülkelerinde hizmet veren, sadece ilimizde, ülkemizde değil tüm dünya ülkelerindeki yetimlere, yardıma muhtaçlara hizmet eden, onların yardımına koşan ve gönüllülük esasına göre çalışan uluslararası bir kuruluştur. İHH, gerek savaşlar nedeniyle gerek doğal afetler nedeniyle anne ve babasını kaybetmiş yetimlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Dünya genelinde yaklaşık 400 milyon yetimin olduğu tespit edilmiştir. Bunun yarısı yani 200 milyonu sokaklardadır.

“ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN”
Ben, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e bir kez daha teşekkür ediyor, Rabbim çıkmış olduğu yolda yardımcısı olsun, memlekete hayırlı işler nasip etsin dileklerimi sunuyorum” dedi.

BAŞDEĞİRMEN; “İHH HER ZAMAN
MUHTAÇLARIN İMDADINA YETİŞTİ”
Önceki gün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İnsani Yardım Vakfı’nın üstlendiği göreve dikkat çekerek, “Biz İnsani Yardım Vakfı’nı her zaman yanımızda gördük, hep toplumun yanında gördük. Ne zaman toplumun bir kesiti sıkıntıya düşse, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında İnsani Yardım Vakfı’nı onların yanında basın aracılığı veya buradaki toplumu yönlendirip, ihtiyaç duyulan yere yardım gönderilmesi noktasında büyük gayret ve çabalarını gördük. İHH Isparta’da önemli bir sivil toplum örgütüdür, önemli bir yardım derneğidir. Isparta’da bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerine bizzat şahit olan biriyim. Kamyonlarla, TIR’larla malzemelerin bizzat İnsani Yardım Vakfı tarafından organize edilerek yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç olan bölgelere gönderildiğini gördüm.

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE İHH İLE DAHA DA
YAKIN TEMAS İÇİNDE OLACAĞIZ”
Toplumda kazanmış oldukları bu güven duygusunun devamını temenni ediyorum. O güzellik, o sadakat, o tarafsızlık, o objektiflik ve şeffaflık ile güveni devam ettirme açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Bizde İnsani Yardım Vakfı’nın bu çalışmalarını yakinen görüp takip etmekle beraber yardımcı olmaya da gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu vakfımız ile daha da yakın çalışma teması içinde olacağız. Kendilerinin görüş ve düşünceleri bizim için önemli. Gerek yol haritamızın oluşmasında, gerek yön pusulamızın oluşmasında İnsani Yardım Vakfı’nın görüş ve önerilerine hep itibar ettik, itibar etmeye devam edeceğiz.

“ŞEHRİ BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE YÖNETECEĞİZ”
Bizim yerel yöneticilik anlayışı içerisinde, temel felsefemiz birlik ve beraberlik içerisinde şehrin değerleriyle şehri yönetilmesi olgusuna dayanmaktadır. Bu anlamda da partimizin katılımcı belediyecilik ilkesinin temel esası da budur. Bizlerde özellikle şehrimizde bulunan kanaat önderleri olsun, yerel önderler olsun, sendikalar olsun, meslek kuruluşları olsun, kamu kuruluşları olsun, sivil toplum örgütleri ile derneklerimizle yakın temas ve görüş içerisinde bulunarak şehrimizi daha iyi bir mertebeye nasıl ulaştırabiliriz, aynı zamanda şehrimizdeki sosyal entegrasyon ve sosyal barışı nasıl süreklilik haline getirebiliriz, bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.