Her Zaman Isparta Kazanacak!

Her Zaman Isparta Kazanacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2019 18:22
Her Zaman Isparta Kazanacak!

Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen dün yapılan devir – teslim töreni ile görev Yusuf Ziya Günaydın’ndan devralarak görevine başladı. Başdeğirmen, makamda verdiği ilk mesajında “Birlik-beraberlik” vurgusu yaptı.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen, dün yapılan devir – teslim töreniyle koltuğuna oturarak görevine başladı.

Başdeğirmen dün ilk olarak saat 14.00’de Halk Eğitim Merkezi Salonuna giderek burada yapılan törende mazbatasını aldı ve partililerle birlikte yaya olarak 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına gitti.
Burada yapılan törene Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve çok sayıda Ak Partililer ile vatandaşlar katıldı. Törende ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk sunan Başkan Başdeğirmen, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının ardından yine yaya olarak ve kalabalık bir partili ve vatandaş topluluğu ile Mimar Sinan Caddesini takiben Belediye’ye gitti. Belediye binası önünde Mehter Takımı’nın marşları eşliğinde yüzlerce kişi tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen için dualar edildi. Burada halka seslenen Başdeğirmen, önemli mesajlar verdi.



BAŞDEĞİRMEN; “BİZ SİZLERE
VE KENDİMİZE GÜVENDİK”
Seçim sürecinde yoğun günler geçirdiklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen “Ama biz sizlere ve kendimize güvendik. Sizlerle netice bu oldu. Herkese, hepinize teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle Isparta’da yeni bir dönem başlıyor inşallah. Bundan böyle Isparta’ya daha büyük mutluluk ve huzur gelecek. Isparta her konuda mutluluklar içerisinde hizmetlerini alacak. Her zaman da Isparta kazanacak. Çünkü, Ak Parti’mizin gönül belediyeciliği Türkiye’nin geleceğidir” dedi.
Bundan böyle Isparta’da yaşayan herkese ayırt etmeden hizmet edeceğini vurgulayan Başdeğrimen; “Yeni projeler ve yeni ufuklarımızla Isparta’da büyük hizmetleri vermek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inancım tamdır” dedi.



GÖREVİ YUSUF ZİYA
GÜNAYDIN’DAN DEVRALDI
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra vatandaşların yoğun kalabalığından dolayı zor da olsa Başkanlık Makamına çıktı ve orada kendisini bekleyen eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan görevi devraldı.

Makamdaki devir – teslim töreni Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in birbirlerine karşılıklı hizmet başarı dileklerini ifade eden plaketler ile çiçek takdimleriyle başladı.



BAŞDEĞİRMEN, “ISPARTA’MIZA BUGÜNE KADAR
YAPTIĞINIZ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen burada yaptığı konuşmada; “Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın ilk olarak 1999 yılında Belediye Başkanlığına seçildiğinde ben de Belediye Meclis üyesi olarak seçilmiştim. Kendisi ile bir dönem Belediye’de görev yaptık. Kendisi daha sonra bir dönem ara verdikten sonra iki dönem daha bu görevi yaptılar. Kendilerine, Isparta’mıza bugüne kadar yaptıkları tüm hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ve bundan sonraki hayatında huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.



GÜNAYDIN; “BELEDİYEYİ
ZARARDAN KÂRA GEÇİRDİK”
Görevini yeni Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e devreden Yusuf Ziya Günaydın ise konuşmasında; “Evet, bizler belediyeyi çok zor dönemlerde devraldık ve göreve geldik. Benim geldiğimde belediye -630 milyon lira zararda idi. Bizler iki dönem üst üste yaptığımız görev süremiz içerisinde şuanda belediyemizi +720 milyon lira yatırım yapan bir belediye haline getirdik. Görevimizi bugün itibariyle tamamladık ve sayın Başdeğirmen’e teslim ediyoruz” dedi.

BAŞDEĞİRMEN MAKAMA OTURDU
VE TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Törenin sonunda ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı Belediye binasının kapısına kadar uğurladı ve tekrar makamına dönerek 5 yıl oturacağı makam koltuğuna oturdu ve burada tebrikleri kabul etti. Başkan Başdeğirmen’in makama oturması münasebetiyle Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tarafından makamda dua okundu ve herkes bu duaya amin diyerek eşlik etti. Belediye eski Başkanı’nın ise Belediye’den ayrıldıktan sonra araçla değil, yaya olarak Mimar Sinan Caddesini müteakiben parti il binasına gitmesi dikkat çekti.













HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum