Her Zaman Isparta'nın Emrindeyim

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, partisine hizmet etmek için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2011 14:44
Her Zaman Isparta'nın Emrindeyim

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, partisine hizmet etmek için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminde liste dışında bırakılan Haydar Kemal Kurt, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, her zaman halkın taleplerini merkeze iletme noktasında gayret gösterdiğini belirtti.

Bir siyasetçi olarak üzerine düşen görevi yapma noktasında vicdanının rahat olduğunu ifade eden Kurt, “Bu şarkı elbette burada bitmeyecek. Bize hangi noktada ihtiyaç duyulursa orada bulunacağız. Seçimlere 4-0 hedefi ile giriyoruz, partimiz yine inşallah tek başına iktidar olacaktır.” dedi.
    
AK Partili Kurt, CHP birinci sıradan aday olan Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner ve Aydın ikinci sıradan aday olan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a göndermede bulunarak, “Bazıları devlet görevini yürütürken yaptıkları hizmetlere güvenerek aday olmuşlar. Kendilerini tebrik ederim. Ancak, Ispartalı yapılan bu hizmetlerin AK Parti’nin gücü ile yapıldığını biliyor ve buna göre hareket edecektir.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz de Haydar Kemal Kurt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.