Her Zaman Yanınızdayız

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Abdulkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2014 14:15
Her Zaman Yanınızdayız

30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla Dernek Başkanı Ersal ve yöneticiler, kendisinin de emekli ve dernek üyeleri olması dolayısıyla Başkan Günaydın’a çiçek takdim ettiler.

Ersal, Isparta’da 72 bin emekli ve 96 bin de çalışanın bulunduğunu söyledi. ‘Isparta emekli şehridir’ diyen Ersal, derneklerinin Isparta’da 9 bin 461 üyesinin bulunduğunu aktardı. Dernek olarak üyelerinin ve emeklilerin hak ve hukuklarının korunması amacıyla mücadele verdiklerini belirten Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Abdulkadir Ersal, “Belediye başkanımızın derneğimize olan katkıları büyük. Bu katkıları unutmadık ve unutmuyoruz. Şahsım ve teşkilatımız olarak kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Emekliler Günü’nü kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, derneğin emeklilerin hak ve hukuklarının korunması noktasında başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Kendisinin de emekli ve derneğin bir üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, “Emeklilerimizin her zaman yanındayız ve derneğinize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vermeye hazırız. Bizlere yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı son derece mutluyuz. Bu vesile ile Emekliler Gününüzü kutluyor, sağlık, mutluluk içerisinde nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum