Her Zaman Yanlarındayız

Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Huzurevi sakinleri Isparta Belediye Başkan Vekili Orhan Eren’i makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Her Zaman Yanlarındayız

Başkan Vekili Orhan Eren’e çiçek takdim eden huzurevi sakinleri, belediye tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Huzurevi Müdürü İhsan Eren, Isparta Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını ve taleplerinin anında yerine getirildiğini söylerken, “Isparta Belediyemiz her zaman yaşlılarımızın ve huzurevimizin yanındadır. İlgi ve alakanızı esirgemiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde de huzurevimizin yanına yapılacak olan bakımevi ile ilgili olarak da bu desteklerinizi fazlasıyla göreceğimize inanıyoruz. Yardımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Herkesin bir gün yaşlanacağını ifade eden Belediye Başkan Vekili Orhan Eren de, “Herkesin hayatlarını mutlu bir şekilde devam ettirmelerini diliyorum. Bizler Huzurevimize her türlü yardımı yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bakımevinin yapımı için gerekli olan imar düzenlemesini yaptık. Bundan sonrası için de yapılması ne gerekiyorsa yapmak için gayret göstereceğiz. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.