Herkes Bu Takıma İnansın ve Güvensin

Herkes Bu Takıma İnansın ve Güvensin

Yayınlanma:
Herkes Bu Takıma İnansın ve Güvensin

Isparta Davrazspor Başkanı Ali Bolat, sokakta, basında ve sosyal medyada takıma, yönetim kuruluna ve kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Bolat; Bugüne kadar şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimi yapılan asılsız ve bizleri şampiyonluk yolunda alıkoymak isteyen bütün açıklamalara yeri ve zamanı geldiğinde cevabı vereceğim. Ancak şuanda biz Isparta Davrazsporumuzun şampiyonluğu için enerjimizi ve gücümüzü dedikodulara değil, takımımıza harcıyoruz.

Bu yıl takıma maddi ve manevi destek veren Valimiz Şehmus Günaydın’a ve AKParti Milletvekilimizi Süreyya Sadi Bilgiç beye teşekkür ediyorum. Bunun yanında geçen yıla kadar bu takımı maddi ve manevi destek veripte bize herhangi bir destek vermeyenlerin olduğunu bütün futbolseverler biliyor. Ama kimsenin endişesi olmasın. Benim bırakıp gitmem için, insafsızca eleştirenler şunu çok iyi bilsin ki bu takım 2 kere kongre kararı almasına rağmen hiç kimse gelip aday olmadı. Kimse elini taşın altına koymak istemezken, bende yönetim kurulu arkadaşlarım takım ortada kalmasın diye elimizi değil gövdemizi koyduk. Sıfırdan genç ve dinamik bir ekip kurduk. Başına da 4 tane birbirinden değerli genç hoca getirdik.

Bizi kimse yolumuzdan geri döndüremeyecek. Ben ve arkadaşlarım bu takımın son maçına kadar görevimizin başında olacağız. Sezon sonunda hep beraber mutlu sona ulaşacağız. Tabiki bu esnada futbol kamuoyunun eleştirilerini dikkate alacağız. Sizler 10 numara sol bek istediniz. Ve bu liglerin en iyi 10 numarasını bugün itibariyle transfer ettik.

Yine genç, dinamik futbol bilgisi üst düzey olan uzun yıllar yardımcı antrenörlük yapan ve 3 şampiyonluğu bulunan genç bir hocamızı da takımın başına getirdik. Biz bu gençlere sonuna kadar inanıyor. Ve güveniyoruz. Hocalarım ve futbolcu kardeşlerimle beraber mutlu sona ulaşacağız.

Ben ve yönetim kurulum bu takımın bütün maddi yükünü çekerken, bir kombine bile almadan şeref tribünün de oturup bizleri yıpratmaya çalışanları bütün kamuoyu çok iyi biliyor. Bunlara da gereken cevabı kamuoyu veriyor.

Biz enerjimizi, gücümüzü ve bu memleketten kazandığımız parayı bu memleketin namusu olan futbol takımımızın başarısı için kullanacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Futbol sahada oynanıyor, sonuç sahada alınıyor, bizde bundan sonra kimseye cevap vermeyeceğiz. Ama teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizin sahada en güzel cevabı vereceğine inancımız tamdır. Kamuoyuna sevgilerimle”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.