Herkes Dernek Sanıyordu Bildiğin Kumarhane Çıktı!

Herkes Dernek Sanıyordu Bildiğin Kumarhane Çıktı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2018 18:05
Herkes Dernek Sanıyordu Bildiğin Kumarhane Çıktı!

Isparta Valiliği il Emniyet Müdürlüğü tarafından dernek ve lokallerin denetlenmesi, suç delillerinin elde edilmesi , mevcut huzur güven ortamının sağlanması amacıyla yapılan çalısmalar kapsamında 9 dernek ve lokal hakkında arama kararı çıkarıldı.

Söz konusu dernek ve lokallere baskın düzenleyen Isparta Polisi 3 işyerine sigara içilmesine müsaade edilmesinden ve 3 işyerine açıktan alkol satışı yapmaktan işlem yaptı.

Yapılan çalışmalarda 1 derneğe düzenlenen baskında kumar masalarıyla karşılaşan polis, söz konusu derneğe kumar oynatmak için yer temi etmekten adli işlem başlattı. Dernek yöneticisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca 3 kişiye kumar oynamaktan idari para cezası verildi.

Yapılan sorgulamalarda , başkasına ait kredi kartı kullanmaktan 3 yıl 5 ay hapis cezası bulunan 1 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ASAYİŞ