Herkes Tek Yürek Olmayı Dosta Düşmana Gösermiştir

Herkes Tek Yürek Olmayı Dosta Düşmana Gösermiştir

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2017 13:27
Herkes Tek Yürek Olmayı Dosta Düşmana Gösermiştir

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Davrazspor’un şampiyon olmamasına rağmen kenti başarıyla temsil ettiğini belirterek, “Bu mücadelede birileri bizim saha da değil masa başında kaybettiğimizi söylüyorsa da bunun üzerinde durmamalıyız’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Davrazsspor’un şehre renk kattığını ve tüm kenti kenetlediğine dikkat çekti. Vatandaşların tek yürek olmayı dosta düşmana herkese gösterdiğini söyleyen Yalçın, şu değerlendirmede bulundu: “Isparta Davrazspor’umuz ligin son maçını oynadı ve farklı kazandı. Ama maalesef şampiyon olamadı. Bucak şampiyon oldu. Aslında biz oynadığımız iki maçta da yendiğimiz Bucak şampiyon oluyorsa ve bu takım için şehir ayağa kalkmış sahip çıkmış emek vermiş ise bizim kadere inanıp Kahrın da hoş, lûtfun da hoş demekten başka bir şey akla gelmiyor.

Bu mücadelede birileri bizim saha da değil masa başında kaybettiğimizi söylüyorsa da bunun üzerinde durmamalıyız. Dedik ya biz görevini yapmış bir takımın gurunu taşımalıyız. Belki başarılı olunamadı ama başarısız asla değiliz. Yıllarca ne olacak nasıl olacak bu şehir diye düşünürken bu şehir küllerinden alevlenerek Bu hale bu takımı getirmiştir. Spor birlik demektir kardeşlik demektir dayanışma demektir. Bunu da sağladık ve gelecek için önemli bir umut doğmuş oldu. Şehirde siyasiler seçilmişler atanmıştır.

Vatandaşlar tek yürek olmayı dosta düşmana herkese göstermiştir. Bu şehirde artık spor hiçbir siyasi sosyal olaya alet edinmeden kendi kulvarında seyrine devam etmiş ve şehirde ortak payda Isparta ise gerisi teferruat tır dedirtmişti. Bu takımın ne kadar önemli olduğunu anlayan bizler bundan sonra takıma olan destek devam etmeli ve sürdürülebilir bir çalışma programı ile engellere değil hedefe kilitlenilmelidir. Bu takıma her zaman her şartta desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum.

Bu işin içine girerek güven ortamı oluşturan Sayın valimize, her türlü desteğini veren Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, Isparta Davrazspor Kulüp başkanı Bülent Sarıgül ve yönetim kuruluna, Hocamıza futbolcularımıza, tüm ekibe, bu şehre her zaman bağlı her türlü fedakarlığa her zaman hazır taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.