Herkese Heyecan Verecek Bir Yapı

Herkese Heyecan Verecek Bir Yapı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2018 16:23
Herkese Heyecan Verecek Bir Yapı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları hızla devam eden Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Günaydın, çalışmaların hızla devam ettiğini ve projenin şehre simge ve özellik katacağını söyledi. 96 metre yüksekliğindeki kule inşaatında da önemli yol alındığını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kulede döner restoran, kafeterya, müze ve diğer aktivite alanlarının bulunacağını dile getirdi.

Yaşayan Otogarın gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelenlerin ziyaret edip görmek istediği bir nokta olacağını belirten Başkan Günaydın, yaptıkları her yapının Isparta’yı temsil eden bir nitelik taşıdığını ve bunun birisinin de şehrin kulesi olacak yaşayan otogar olduğuna değindi. Alışveriş merkezleriyle yaşayan otogarın geleceğe yönelik inşa edildiğini ve yıllarca Isparta’ya hizmet vereceğini, yerinin değişmeyeceğini anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otogara ulaşımı sağlayacak olan yolların yapımlarının da devam ettiğini ifade etti.
Geleceğin projesi Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminalin artık ortaya çıktığını dile getiren Başkan Günaydın, kule inşaatında 20’inci metreye ulaşıldığını ve yüksekliğin 96 metre olacağını belirtti. Yapılan çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde incelediğini kaydeden Günaydın, yapılanların ne kadar doğru ve yerinde olduğunu gördüğünü aktardı. ‘Herkese heyecan verecek bir yapı’ diyen Günaydın, Isparta’da atılan her adımda projelerin adeta üst üste görüleceğinden bahsetti. Bu yapılan yatırımların ciddi bir mali boyutunun da olduğunu ancak belediye olarak bunları zorlanmadan gerçekleştirdiklerini ifade eden Günaydın, her yapıda olduğu gibi otogarın da depreme dayanıklı olarak inşa edildiğine vurgu yaptı. İnşaatta çelik döşeme ve C60 beton kullanıldığını söyleyen Günaydın, “En şiddetli depreme dayanıklı olarak inşa edilmektedir. Hiçbir şeyden kaçınılmadan uygulama yapılmaktadır. İnşaatımızda çalışmalar istenildiği düzeyde, düzenli olarak devam ediyor. Isparta’mızın simgesi olacak bu otogar ve yaşam alanının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum