Herşey Akademik Başarıyı Artırmak İçin

Gelendost Şehit Erhan Çakmak Okulu tarafından içeriği hazırlanan Gelendost belediyesi tarafından çıkarılan TEOG sınavına hazırlık kitabı 8. sınıflara dağıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2014 14:50
Herşey Akademik Başarıyı Artırmak İçin

Teog sınav öncesi kitapçığı Gelendost kaymakamı Cemalettin Uyanık, Belediye başkanı Mehmet Sezgin, Milli eğitim Müdürü İsmail Çevik Tarafından sınıflar da öğrencilere tek tek dağıtıldı.

Gelendost belediye başkanı Mehmet Sezgin “Sizler Gelendost’un geleceğiziniz ,sizlerin başarılarınız ilçemiz için onur ve gurur kaynağı olacaktır. İnşallah bu kitapçıklar size faydalı olur Teog sınavında başarılı olursunuz. Gelendost belediyesi olarak Öğrencilerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Şehit Erhan Çakmak okul müdürü Halis Bilgin; “Bu Kitapçık okulumuz öğretmenleri Tevfik Çelik, Müjdat Kaçan, Mahmut Memiş, Oğuzhan Çetintürk taraflarından konuları hazırlanıp AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ kapsamında çıkartılmıştır. Bu Teog kitapçığının Çıkarılma amacımız Teog sınavında öğrencilerimizin akademik başarıyı arttırmak ve öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunmak ,ders kazanımlarını eğlenceli hale getirerek daha etkin ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak , maddi imkanları kısıtlı olan öğrencilerimize yardımcı kaynak sağlamak. Ayrıca Kitapçık çalışmalarımızda bizlere maddi manevi destekler veren Gelendost Belediye başkanımız Mehmet Sezgin’e teşekkür ederiz” dedi.​

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum