Herşeye Rağmen Ispartaspor'u Desteklerim

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartaspor’a sezon öncesinde büyük desteklerinin olduğunu belirterek; “Ancak, buna rağmen Afyon maçında aleyhime tezahürat yapıldı. Her şeye rağmen Ispartaspor için elimden gelen desteği yapmaya devam edeceğim” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 15:17
Herşeye Rağmen Ispartaspor'u Desteklerim

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartaspor’a sezon öncesinde büyük desteklerinin olduğunu belirterek; “Ancak, buna rağmen Afyon maçında aleyhime tezahürat yapıldı. Her şeye rağmen Ispartaspor için elimden gelen desteği yapmaya devam edeceğim” dedi.

ÖZLER VE DOĞAN’DAN DESTEK TALEBİ

Demokrat Gazetesi Spor Müdürü Yunus Özler ve Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan, dün saat 10.00’da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek Ispartaspor’a desteklerini sürdürmesini istediler. Söz konusu ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

GÜNAYDIN; “ISPARTASPOR’UN KÜME DÜŞMESİNİ İSTEMEM”

Geçtiğimiz yılki yönetimin kendisine hayal kırıklığına uğrattığını belirten Başkan Günaydın, “Ispartaspor’un küme düşmesini istemeyiz. Ben bu takım için üzerime düşeni yaptım, küfürlü tezahüratı hak etmedim. Her şeye rağmen Ispartaspor için yine de desteğim sürecek” dedi.

ÖZLER VE DOĞAN; “BU TAKIMIN DESTEĞİNİZE İHTİYACI VAR”

Ispartaspor’un sahipsiz kaldığını ve zor günler geçirdiğini belirten Özler ve Doğan; “Sayın Başkan Ispartaspor konusunda geçtiğimiz yılki desteğini biliyoruz. Bizim size karşı sert yazılarımız olmuş olabilir. Ispartaspor’un bu durumlara düşmesi en çok bizleri üzmektedir. Sizlerde ve bizlerde kırgınız. Seçim öncesinde Ispartaspor’a sahip çıkmayla ilgili vaatleriniz var. 44 yıldır amatör kümeye düşmeyen Ispartaspor göz göre göre düşmemelidir. Kazanan Ispartaspor olsun. Gelin bu takıma destek olun. Size tepki gösterenler alkışlamasını da bilecektir. ” dediler.

BAŞKAN GÜNAYDIN; “20 BİN TL’LİK FUTBOLCULARLA 100 TL’YE ANLAŞMA YAPILDI”

Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mevcut yönetime tepki gösterdi. Başkan Günaydın, “O dönemde Kulüp için Remzi Erdoğan’ı görevlendirdik. Teknik Direktör konusunda ise bir Teknik Direktörle bizzat kendim anlaşma yaptım ve kendisi ile bir rakamda el sıkıştık. Ama yöneticiler benim anlaşmam üzerime kendisi ile bir kez daha anlaşmışlar. 700 bin bütçeyi geçmemelerini istedik. Ama yönetim fazlasıyla aştı. Mevcut yönetim, 20 bin TL’lik futbolcularla 100 bin TL’ye anlaşma sağladı. Yani parayı çarçur ettiler ve geleceği düşünmediler. 10 bin TL’lik futbolcu maliyetli oyuncudan daha fazlasını yaptı. Şimdi o 100 bin TL’lik futbolcular Afyon ve diğer takımlarla komik rakamlarla anlaşıp, o ekiplerde bile tutunamadılar” dedi.

“DESTEK VERDİĞİM HALDE ALEYHİME TEZAHÜRAT YAPILDI”

Ispartaspor için geçmişte yaptığı desteklerin ortada olduğunu kaydeden Başkan Günaydın, “Evet seçim öncesinde Ispartaspor’a sahip çıkmak boynumun borcu demiştim. Ama Afyon maçında şahsıma yapılan küfürlü tezahüratı hak etmedim. Ne oldu şimdi bana küfürlü tezahürat edenler beni Ispartaspor’dan soğuttular? Ellerine ne geçti? Ben bu eleştirileri kesinlikle hak etmedim.

“ÇOK DESTEK VERDİM AMA HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR”

Geçen yıl bu takım için bir çok etkinlikte yer aldım. Sponsorları devreye soktum ve mevcut yönetime tam destek verdim. Beni hayal kırıklığına uğrattılar. Yasalar gereği Belediye’nin kasasından profesyonel takımlara tek kuruş yardım edemiyorsun. Sadece amatör takımlara destek verebiliyorsun. Amatör takım yöneticilerine diyoruz ki, ‘Ispartaspor’a yetenekli futbolcu yetiştirin, memleket evlatları bu takımda oynasın’. Ben geçmişte Ispartaspor konusunda çok yargılandım” şeklinde konuştu.

“ISPARTASPOR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Günaydın, sözlerini şöyle tamamladı:“Ispartaspor’un durumuna çok üzülüyorum. 44 yıllık mazisi bulunan pembe-yeşilli takımın küme düşmesini istemem. Beni siz gazeteciler çok eleştirdiniz. Ispartaspor konusunda kırgınlığım var. Ancak Ispartaspor için yine de desteğim sürecek. Ispartaspor için elimden geleni yapacağım. Sonuç olarak pembe-yeşilli takıma tüm kent sahip çıkmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.