Hesap Günü Geliyor

Hesap Günü Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2015 15:47
Hesap Günü Geliyor

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Mecliste yaptığı konuşmasında Ak Partililere seslenerek “Üç kere sıçradınız, bunun 7 Haziranda da size seçim zaferi falan getireceğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız.7 Hazirandan sonra zafer günü değil, hesap günü geliyor” dedi.

Korkmaz konuşmasında, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. İşinize geldiği gibi konuşuyor, işinize geldiği gibi millete söylemlerde bulunmaya devam ediyorsunuz Üç kere sıçradınız, bunun 7 Haziranda da size seçim zaferi falan getireceğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız.7 Hazirandan sonra zafer günü değil, hesap günü geliyor arkadaşlar, hesap günü" diyerek AKP Milletvekillerine seslendi.

Sayın Başkan, değerli arkadaşlar; tabii, AKP Grubundan böyle bir ses yükseldi, arkadaşlar, eleştiri başka, düşmanlık başka, bunu anlamanız lazım. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olarak Milliyetçi Hareket Partisine yönelik her türlü tacize, tasalluta cevap vermek en tabii hakkımız, bu da Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı falan değil.
Konuşmacı geldi, dedi ki: “On üç yıldır Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı…” Neden bahsedeceğiz? On üç yıldır zaten bunun içerisinde Recep Tayyip Erdoğan var, Başbakan, Genel Başkan olarak var.
Ayrıca, arkadaşlar, “on üç yıl” derken, “paralel yapı” derken on üç yılı kastetti, on üç yıldır paralel yapıyla da uygun adım yürüdüğünün aslında itirafını sergiledi burada. Ben paralel yapı dedim, kendisi “on üç yıl” dedi. Değerli arkadaşlar, demokrasilerde hesap verme vardır, hesap vermenin olmadığı yerlerde demokrasiden söz edilemez. Keşke buraya gelip başka ithamlarıma da cevap verseydiniz: Ben paralel yapı dedim, Güneydoğu’da PKK ile devlet kurumları arasında paralel yapı var dedim. Niye buna cevap vermediniz? Cumhurbaşkanlığıyla Hükûmet arasında paralel yapı kuruluyor dedim. Niye buna cevap vermediniz?

AKP’nin içerisinde birçok milletvekilini tenzih ederek namuslu arkadaşlarımız diye ayırıp içerisindeki bazı arkadaşlarımızın menfaat çetesi olduğunu söyledim. Niye buna cevap vermediniz? İşinize geldiği gibi konuşuyor, işinize geldiği gibi millete söylemlerde bulunmaya devam ediyorsunuz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Üç kere sıçradınız, bunun 7 Haziranda da size seçim zaferi falan getireceğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız.

7 Hazirandan sonra zafer günü değil, hesap günü geliyor arkadaşlar, hesap günü” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum