Hesap Mahşere Kalmayacak

Isparta’da moral bulan MHP lideri hükümete yönelik eleştiri bombardımanını “Sizlerden aldığımız destek ve Cenab-ı Allah’ın yardım ve inayetiyle hükümete soracağımız hesap mahşere kalmayacak ve bu dünyada görülecektir” ifadeleriyle noktaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2013 09:03
Hesap Mahşere Kalmayacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümetini dış politika üzerinden eleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Açıktır ki, hükümetin düşünmesi gereken önce Türkiye’nin güvenlik ve esenliğidir. Bunun dışında sırf Esad’ı devirmenin yanısıra, küresel mahfillere yaranmak ve göze girmek pahasına savaş dilinin tercih edilmesi çok acı sonuçları beraberinde getirecektir. Başbakan Ankara’nın gerçeklerine dönmelidir. Aklına estiği gibi hareket etmemeli, bari bu konuda sorumlu ve vakarlı bir siyasetçi duruşu göstermelidir. AKP’nin hezeyanlar içinde, önyargılarla Türkiye’nin başına bela açması kuşku etmeyiniz ki karşılıksız kalmayacaktır. Sizlerden aldığımız destek ve Cenab-ı Allah’ın yardım ve inayetiyle hükümete soracağımız hesap mahşere kalmayacak ve bu dünyada görülecektir” dedi.

BAŞBAKANIN MASKESİ DÜŞMÜŞTÜR
Bahçeli, ““İyi şeyler olacak” denilerek atılan yapay adımların, samimiyetsiz çıkışların, bereketsiz tekliflerin geldiği noktada, hepiniz şahitsiniz ki, iyi şeylerden bahsetmek mümkün değildir. Görülmektedir ki, Biteceği söylenen terör güç toplamış ve tehditlerini artmıştır. Kandil kadroları tahkim edilmiş, şehirlere teröristler üşüşmüştür. Kardeşliğimiz ağır hasar almıştır. Habur, Oslo ve İmralı üçgeninde taviz ve teslimiyet alenileşmiştir. Analar ağlamasın propagandası çökmüştür. Önce demokratik açılım, arkasından Milli birlik ve kardeşlik ve nihayetinde de süreç olarak isimlendirilen üç ayaklı yıkım ve çöküş projesi ayrışma ve husumet doğurmuştur. PKK talepleri bir bir karşılanmış, bölücülük dirilmiş ve canlanmıştır. Ve bunların hiçbirisi ne müjdelenecek iyi bir şeydir, ne de sözde fırsat ve barış yılı ilan edilen 2013 yılındaki rezaletlerin ve önceki yılların üstünü örtmeye yetecektir. İmralı canisi ile hükümet arasındaki pazarlıklar Başbakan Erdoğan ve hükümetinin maskesini düşürmüş ve aziz milletimiz acı gerçeklerle ve sorumlularıyla üst üste tanışmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi; Hala Habur’u kutsamakta, Habur’daki terörist teslim törenlerini özlemektedir. Hala kanın durmasını müzakereye bağlamakta, İmralı’dan himmet beklemektedir. Hala Kandil’in tehditlerine, terör örgütü mensuplarının küstahlıklarına kulak tıkamaktadır. AKP için İmralı çözüm adresi, peşmerge reisi tek müttefiktir. Şu pısırıklığa bakınız ki, terör örgütünün diklenmeleri, canilerin densizlikleri sürekli alttan alınmaktadır. AKP hükümeti PKK’nın hakaretlerine, savaş ve saldırı tehditlerine birkaç fos ve ucuz çıkış dışında son derece sessizdir” dedi.

İKTİDAR ÇÜRÜMÜŞ, ESKİMİŞ VE KÜFLENMİŞTİR
Bahçeli, “Tüm bunlardan anlaşılacağı üzere, hükümetin Türkiye’nin hayrına, milletimizin faydasına yapacağı katkı ve vereceği hizmet çoktan bitmiştir. Bu iktidar yanılmış, yozlaşmış ve sorunlar karşısında kilitlenmiştir. Bu iktidar çürümüş, küflenmiş ve eskimiştir. Bu iktidar geriye gitmeye, beraberinde de ümitleri heba etmeye başlamıştır. Terörle mücadelede sınıfta kalan AKP hükümetidir. Dış politikada çuvallayan AKP hükümetidir. Düşmanı dost sayan, şehitleri kelleyle bir gören, isyancılarla aynı anlayıştan gıdalanan AKP hükümetidir. Ekonomide sanal başarılarla vakit geçiren, yoksulu kullanan, varlıklıyı havalara kaldıran AKP hükümetidir. Milli ve manevi değerlerimize hücum eden AKP hükümetidir. Demokrasiye bıçak vuran, özgürlükleri gerçek anlamından soyutlayan, hukuku tarafgirliğe mahkûm eden de AKP hükümetidir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum