HG Olimpik Sports Center Açıldı

HG Olimpik Sports Center Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2015 12:13
HG Olimpik Sports Center Açıldı

Ispartalı Milli Atlet Hakan Duvar ve nişanlısı Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut, güller diyarında baş harflerini verdikleri HG Olimpik Sports Center’i açtılar.

Atletizmdeki dereceleriyle gururumuz olan Ispartalı koşucu Hakan Duvar, Fenerbahçe’den takım arkadaşı ve nişanlısı Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut’la güller diyarında baş harflerini verdikleri HG Olimpik Sports Center’i açtılar. HG Olimpik Sports Center’in açılışı dün saat 11.00’de gerçekleştirildi. Açılışa Fenerbahçeli Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut’un yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Belediye Kültür İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, spor camiasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Emekli Müftü Halil Elitok’un dualarıyla başlayan açılış, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Belediye Kültür İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, Milli sporcular Gamze Bulut ve Hakan Duvar’ın kurdeleyi kesmesiyle işletme hizmete resmi olarak açıldı.

HG Olimpik Sports Center Sahibi Hakan Duvar, Isparta’ya güzel bir salon kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti. Duvar, 400 m2’lik alanda 2 katlı ve oldukça ferah bir ortamda hizmet vereceklerini söyledi. Zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, pilates, step-aerobik, bölgesel sıkılaşma, kişisel kondisyonerlik, spor akademisi hazırlık, sakatlık sonrası kas gelişimi, doğa koşuları, kişiye özel aktiviteler, danışmanlık hizmetlerinde oldukça iddialı olduklarını söyleyen Duvar, sporcuları da destekleyeceklerini söyledi.

Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut ise sözlüsü Hakan Duvar’la birlikte Isparta’ya yeni bir spor tesisi kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Isparta’yı beğeniyorum. Profesyonel bir hizmet vereceğiz. HG Olimpik Sports Center olarak gelişen ve değişen dünyada kendimizi sürekli yenileceğiz. Isparta’ya hayırlı olsun” dedi.
Bu arada Piri Mehmet Mahallesi 2710 Sokak A Blok No:10 (Özkanlar Kavşağı Meydanlığı Güven Taksi Durağı 50 Metre Üstü BİM Yanı) hizmet verecek olan HG Olimpik Sport Center’in üyeliklerinden ve çalışmalarından yararlanmak için 0246 230 22 11 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

GAMZE BULUT KİMDİR?
Türk atlet. 1500m'de 2012 Olimpiyat ikincisidir.
Fenerbahçe'de yetişti ve ulusal takıma yükselerek büyük başarılar kazandı.
18-25 Temmuz 2009 tarihlerinde Tampere'de düzenlenen Yıldız Bayanlar Olimpik Yaz Festivali'nde 2.000 m engellide Avrupa üçüncüsü oldu.
5-6 Eylül 2009 tarihleri arasında Yunanistan'da yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 3.000 metre engellide Balkan Şampiyonu oldu.
Helsinki’de düzenlenen 2012 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 1.500 metrede altın madalya kazanan bir diğer Türk atleti Aslı Çakır Alptekin'in ardından 4.06.04’lik derecesiyle gümüş madalya kazandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum