Hiç Bir Güç Bu Milleti Yenemeyecek!

ISPARTA'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ! Şehitlik ziyaretinde bakın neler yaşandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2017 14:40
Hiç Bir Güç Bu Milleti Yenemeyecek!

FetullahçıTerör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminini birinciyıl dönümünde Isparta Şehitliğinde tören düzenlendi.

Düzenlenentörene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç, Isparta Garnizon Komutanı Albay Cüneyt Arıkan ile çoksayıda vatandaş katıldı.

Saygıduruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerimokunan törende Vali Günaydın ve beraberindekiler şehit kabirlerine karanfilbıraktı.

Günaydın,burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hain terör örgütü FETÖ'nün giriştiğidarbe girişiminin ardından defalarca "Bu büyük milleti, tarih boyunca kimyenmeye çalıştıysa, bunu beceremedi. Bundan sonrada girişilecek her türlü haingirişim bu milletin asil milletleri tarafından bertaraf edilecektir."ifadelerini kullandı.

Haindarbe girişiminde ve terörle mücadelede hayatını kaybeden tüm şehitlerirahmetle andıklarını dile getiren Günaydın, şöyle konuştu:
"Bubüyük millete uzanan eller mutlaka kırılacaktır. Bundan sonra da bu güzelvatanımızın üzerinde hesabı olanlar bunu iyi bilsinler, iyi anlasınlar ki hiçbir zorluk bu millete diz çöktüremeyecektir. Çünkü bu millet Çanakkale ruhu ileher türlü güçlüğü yenecek azim ve kararlılıktadır. İnşallah 15 Temmuz'dan sonravatandaşlarımız birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır.Bu millet bir ve beraber olduktan sonra hiçbir güç bu milletiyenemeyecektir."

15Temmuz akşamı vatandaşları meydana davet eden Günaydın, "Hep beraberolalım ve bu ülke üzerinde hesabı olanlara açık bir şekilde 'Bu büyük millet birdir,bütündür ve tarihin her tür döneminde olduğu gibi bundan sonra da her türlüzorluğu yenecektir.' mesajını verelim." diye konuştu.

ValiGünaydın, FETÖ soruşturmalarına yönelik olarak da tüm kurumlarda arınmasürecinin devam ettiğini, her soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ifadeetti.

Törendekatılımcılara üzerinde 15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşların verdiğimücadeleyi anlatan görsellerin olduğu kutuda gül lokumu ve gül suyu ikramedildi.










HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.