Hiç Destek Almadan Düğün Salonu Yaptırıyor

Hiç Destek Almadan Düğün Salonu Yaptırıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 17:07
Hiç Destek Almadan Düğün Salonu Yaptırıyor

Sütçüler İlçesine bağlı Yeşilyurt Muhtarı Galip Küçükyaman, başta köy yolları olmak üzere köyün tüm sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Muhtar Küçükyaman bu kez köye bir Düğün Salonu için harekete geçti. Hiç bir devlet desteği olmadan yaklaşık 700 Bin TL’ye mal olacak bir düğün salonu yaptıracak. 

Sütçüler’e bağlı Yeşilyurt Köyü Muhtarı Galip Küçükyaman, seçildiği günden buyana gece gündüz köyüne hizmet yapıyor. Başta köy yolları olmak üzere köyün bütün sorunları ile ilgilenen Muhtar Küçükyaman, köy halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

MUHTAR KÜÇÜKYAMAN; 

“YEŞİLYURT’U GÜZELLEŞTİRECEĞİZ” 

Göreve gelir gelmez köy yollarını düzelttiren ve kilit parke taşı ile kaplattıran Muhtar Küçükyaman, “Yeşilyurt’u güzelleştiriyoruz. Köyümüz için ne gerekiyorsa gerek siyasilerle gerekse idarecilerimizle birebir görüşerek destek istiyorum. Köyümüzün örnek bir köy olması için gece gündüz mücadele ediyoruz” dedi. 

KÖYE DÜĞÜN SALONU YAPIYOR

Muhtar Küçükyaman, köye şimdi de bir Düğün Salonu yapıyor. Devletten hiç bir destek almadan 700 bin TL’ye mal olacak Düğün Salonu için proje hazırlandı ve çalışmalara başlandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum