Hiç Meclisle itilafa Düşmedim

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’da görev yaptığı süre içerisinde israfa müsaade etmeyeceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2011 11:01
Hiç Meclisle itilafa Düşmedim

İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal ve meclis üyelerini kabul ederek bir süre görüşen Oğuz, şu ana kadar hiçbir yerde meclisle ihtilafa düşmediğini ifade ederek kendisine bir görev düştüğünde her zaman meclisin yanında olduğunu belirtti.

Makamında meclis üyelerine tek tek çikolata ikram ederek, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” diyen Oğuz, ‘yerel parlamento’ olarak değerlendirdiği il genel meclislerinin yetkileri ve fonksiyonlarının arttırılması ile vasıflarının da yükseldiğini kaydetti.

Oğuz, kamu kaynaklarının kullanılmasında özen gösterilmesini isteyerek, “Milletimizin kaynakları sınırlı. Yeraltından petrolümüz fışkırmıyor. Altın madenlerimiz yok. Milletimiz çalışarak didinerek birtakım ekonomik değerleri üretiyor. Kamu olarak da siz milletin emanet ettiği bu kaynakları kullanıyorsunuz. Bunun tek kuruşu bile mukaddestir. Bunun çok iyi bilincinde olmamız lazım” dedi.

Millete hizmet için kaynakların yerli yerinde kullanılması gerektiğini ifade eden Oğuz,” Adalet sizin işiniz. Biz fikir alışverişinde bulunalım, hizmet standardını yükseltelim. Ağız tadımız olsun, arkamızda güzel işler bırakalım. Kırmadan dökmeden hizmet yapalım.” diye konuştu.

Yapılacak olan işlerin kanunda, tüzükte belli olduğuna değinen Oğuz, meclis üyelerine şunları söyledi: “Ben size hep yardımcı olurum, her zaman yanınızda olurum. Desteğe ihtiyaç olduğunuzda yanınızda olurum.İşi kolaylaştıran hedefe yaklaştıran bir çabam olur. Siyasi bir bakış açımız olmaz, en faydalı olan kimse bizim en yakınımızdır. Önemli olan faydalı olmak. Hedefimiz budur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.