Hiçbir Zaman Bir Tokada Sarımsak Tarlasını Satmadık

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent’in “Sen önce partinle helalleş” sözüne yanıt Nuri Selçuk, “Demokrat Parti camiası şunu iyi bilsin ki; Biz hiçbir zaman bir tokada sarımsak tarlasını (arkadaşlarımızı) satmadık” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2014 11:26
Hiçbir Zaman Bir Tokada Sarımsak Tarlasını Satmadık

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Ömer Levent partilerinden sessiz sedasız Ak Parti’ye katılan Nuri Selçuk’a sert çıkarak “Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı Meclise davet edip helalleşelim çağrısında bulunmuştun. Sen önce partinle helalleş” demişti.

Bunu üzerine açıklamada bulunan Selçuk, kimseyi satmadığını sadece saygı beklediğini belirtti. Açıklamada bulunan AK Parti’den kontenjan Belediye Meclis üyesi Adayı Nuri Selçuk, “Ömer Levent’i çok severim ve bu sözleri Levent’in söylediğine inanmıyorum. Muhakkak birileri eline bir şey verdi o açıklamaları bu yüzden yaptı. Demokrat Parti camiası iyi bilsin ki biz hiçbir zaman bir tokada sarımsak tarlasını (arkadaşlarımızı) satmadık. Allah işlerini rast getirsin. Ömer’e başarılar diliyorum. Mesele haksa mesele hakkı helal etmekse onun nasıl helal edildiğini onlar gayet iyi biliyor. Eğer Bana oy verenler ben görevimi yerine getirmedimse açık ve net söylesinler hepsini Allah’a havale ediyorum.

HERKESİN SİYASETTE BİR OTURUMLUK YERİNİN OLMASI LAZIM
Bana saygı duymalarını istiyorum. Çünkü ben herkese saygı duydum. Kimse bugünlere kolay gelmedi. Ayrıca biz kimseye ‘Şucu bucu’ demedik. Herkes önce şunu düşünmeli; Herkesin siyasette bir oturumluk yerinin olması lazım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum