Hiddink Hedefi Belirledi

A Milli futbol takımını Teknik Direktörü Guus Hiddink, hedeflerini en iyi ikincilik olarak belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2011 11:31
Hiddink Hedefi Belirledi

EURO 2012 Elemelerinde 2 Eylül'de Kazakistan ve 6 Eylül'de Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli futbol takımında Teknik Direktör Guus Hiddink, hedeflerini en iyi ikincilik olarak belirledi.

Hiddink, "oynayacağımız tüm maçlar kilit niteliğinde. Kazanacağımıza inanıyorum. 2'nci sırayı alırsak takım için iyi bir sonuç olacak. Kasım ayındaki play offlarda olacağız " dedi.

Zor günlerden geçen Türk futbolu ve futbolcuları için milli maçların önemine de değinen Hiddink, "Türk futbolundaki gerilim yanlış.Milli takımda oynamak futbolcular için onurlarını yeniden kazanmanın yoludur. Çok değerli futbolcular olduklarını gösterme fırsatı yakalayacaklardır" şeklinde konuştu.

Estonya ile oynanan hazırlık maçında yaşanan protestoların yeri ve zamanının yanlış olduğunu da ifade eden Hiddink, "Milli takım söz konusu olduğunda, protestolar bir tarafa bırakılmalı" dedi.

Futbolcularının maçlara hazır olduğunu da söyleyen Hollandalı teknik adam, "Hazırlar; olmak da zorundalar. Çünkü Avrupa Şampiyonası'nda olmak ve yeni başarılara imza atmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Guus Hiddink yabancı sınırlamasının kalkmasına ise sıcak bakmadığını da dile getirdi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.