‘Hıdırellezde Bile AKP Şikayetleri Aldık’

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz gün 3 mesirelikte yaptığı Hıdrellez gezileri kapsamında halkın kendilerine AKP’yi şikayet ettiğini aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2015 14:43
‘Hıdırellezde Bile AKP Şikayetleri Aldık’

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, 6 Mayıs Hıdırellez Günü’nde mesirelik alanlara akın eden vatandaşları ziyaret etti.

Hıdırellez’in bolluk ve bereket anlamına geldiğine dikkat çeken CHP Milletvekili Dinçtürk, “Hıdrellez bolluktur, berekettir, birlik ve beraberliktir. Kardeşliğin pekiştirildiği bu güzel günün tüm yurttaşlarımıza huzur ve esenlikler getirmesini temenni ederim” dedi.

İlk olarak Isparta Gökçay Mesireliği’ne, ardından da Ayazmana ve Çünür Tepesi’ne giden CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, yurttaşların sıcak diyaloglarıyla karşılandı.

“HALK, PİKNİKTE BİLE BİZE
AKP ZİHNİYETİNDEN FERYAT EDİYOR”
Mesirelik ziyaretlerinde de AKP’ şikayetleri aldığını belirten CHP’li Dinçtürk, “Artık halkımız bu düzenden bıkmış, usanmış… İnsanların en rahat olduğu, dinlendiği zamanlardan olan piknikte bile yurttaşlarımız ‘Artık bizi kurtarın’ diye feryat ediyor. Ama hiçbir yurttaşımız merak etmesin, 8 Hazirandan sonra pikniğe gittiklerinde artık akıllarında ‘Nasıl bir yaşam mücadelesi içindeyim?’ sorusu olmayacak. İnşallah halkımızın desteğiyle geleceğimiz CHP iktidarıyla, insanlarımız rahat rahat pikniklerini yapabilecekler, rahat rahat dinlenecekler, yaşam mücadelesine kafa yormayacaklar” dedi.

“HERKES İÇİN CHP VAR”
‘AKP’li zihniyet tüm insanlarımızı yoksulluğa mahkum ederek, onları her alanda yaşam savaşına sürüklemiştir’ diyen Dinçtürk, “Halkımız merak etmesin, herkes için Cumhuriyet Halk Partisi var. İnşallah verecekleri oylarla 8 Haziranda iktidar olacak ve onları daha yaşabilir bir Türkiye’ye, daha yaşanabilir bir Isparta’ya kavuşturacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.