Hilton Yatırımı Yalan Mı Oldu?

14 Milyon Dolarlık Centrum Garden Hilton yatırımının çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle askıya alınarak iptal edildiği iddia ediliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2016 15:38
Hilton Yatırımı Yalan Mı Oldu?

Dünya otelcilik devi Hilton, Türkiye’deki 60’ncı yılını 60’ncı otelini açarak kutlama kararı almıştı.

60'ıncı otel için ise Isparta Centrum Garden seçilmişti. Hilton Worldwide EMEA sorumlusu Michael Collini, Nisan 2015'te Isparta'ya gelerek Mesut Şener ile birlikte gazetecilere Hilton Projesini anlatmış ve yıl sonuna kadar Hilton'un kapılarını açacağını duyurmuşlardı. Ancak o kapıların Mesut Şener'in ekonomik sorunları nedeniyle açılamayacağı iddia edildi.

Mayıs ayına gelmemize rağmen, Centrum Garden'de Hilton'un hiç bir çalışma yapmamış olması hatta tabelalarını da indirmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Ajans32 Haber Merkezi konuyla ilgili çarpıcı iddialara ulaştı.

İddiaya göre, dünya otelcilik devi Hilton, Centrum Garden ile yaptığı anlaşmayı iptal etti.

İddiaya göre Hilton'un anlaşmayı iptal etme gerekçesi ise Mesut Şener'in girdiği ekonomik darboğaz nedeni ile oteli tam olarak ve zamanında tamamlayıp Hilton'a teslim edememesi olarak belirtiliyor.  

Centrum Garden'ın beklenmeyen bu iptal karşısında oteli satılığa çıkaracağı da iddialar arasında yer alıyor.

ISPARTA'YA HİLTON GELİYOR HABERİ İÇİN TIKLAYIN  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum