Hindistan Büyükelçisi Başkan Günaydın'ı Ziyaret Ettİ

Hindistan Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2013 21:46
Hindistan Büyükelçisi Başkan Günaydın'ı Ziyaret Ettİ

Isparta'nın ekonomik, sosyal, kültürel ve yöresel ürünleri ile ilgili olarak Hindistan Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas'a bilgiler veren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın özellikle gülü üzerinde durdu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Susmita Gongulee Thomas, ülkesinde yüzde 100 pamuk üretimi tekstil ürünleri yaptıklarını ve bunlara kalıcı kokular uyguladıklarını dile getirdi.

Böyle bir üretimi yaparak gül esanslı kumaşlar üretebileceklerini de belirten Büyükelçi Thomas, her kokunun kendisine has bir yapısının bulunduğunu aktardı.

Ahşap Ağaç Oymacılığı Atölyesi'nde üretilen gül motifli ahşap oturma guruplarının kumaşlarının gül kokulu kumaşlarla kaplanabileceğini ifade eden Başkan Günaydın, bununla ilgili olarak çalışma yapılabileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.