Hintli ve Türk İşadamlarından BAKA’ya Teşekkür

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) Hintli işadamlarının bölge iş dünyasıyla biraraya geldiği INCOM 2012 Batı Akdeniz Bölgesi (Antalya, Isparta, Burdur)- Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2012 11:45
Hintli ve Türk İşadamlarından BAKA’ya Teşekkür

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) Hintli işadamlarının bölge iş dünyasıyla biraraya geldiği INCOM 2012 Batı Akdeniz Bölgesi (Antalya, Isparta, Burdur)- Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Toplantısı ve ardından BAKA Yönetim Kurulu’nun Hindistan’a gerçekleştirdiği çalışma ziyareti sonrasında Hintli ve Türk işadamlarından teşekkür mektupları geldi.

Görevleri arasında “bölgenin iş ve yatırım imkânlarının, ilgili kuruluşlarla işbirliği halinde ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmak veya yaptırmak” görevi de bulunan BAKA’nın Hindistan’a yönelik sürdürdüğü çalışmalar Hintli ve Türk işadamlarından da takdir topluyor. İstanbul Ticaret Odası’nın Türkiye- Hindistan ticaret hayatındaki ilk ciddi organizasyon olan Hindistan’daki Türk Ürünleri Sergisi’ne katılan tek ajans olan BAKA, 40 Hintli işadamını bölge iş dünyasıyla buluşturduğu INCOM 2012 Batı Akdeniz Bölgesi (Antalya, Isparta, Burdur)- Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Toplantısı’nı başarıyla gerçekleştirdi.

Hindistan ile ticari ilişkilerin artmasına katkı sağlayan BAKA Yönetim Kurulu üyeleri de, kısa bir süre sonra Hindistan’a çalışma ziyareti gerçekleştirdi ve Hindistan’ın en büyük fuarlarından 2012 Stona Mermer Fuarı’nda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

MİSAFİRPERVERLİK VE KALKINMAYA KATKI İÇİN
BAKA’nın çabaları meyvelerini vermeye başlayıp zirveye katılan Hintli işadamlarının ankete verdikleri cevaplara göre 7.5 milyon dolarlık iş bağlantısı gerçekleştirilirken, Burdur Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tapsız’a Hintli ve Türk işadamlarından teşekkür mektupları geldi.

Hintli işadamları mektuplarında, BAKA’nın göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaket için kalkınma ajansına teşekkür edip Hintli ve Türk işadamları arasındaki ticari ilişkilerin önümüzdeki yıllarda katlanarak artmasını diledi. Burdur, Isparta ve Antalya illerimizde faaliyet gösteren gerek firma temsilcileri gerekse sivil toplum kuruluşları; BAKA’nın bölge kalkınmasına, bölge ticaretinin gelişmesine ve yeni pazarlara açılmasında sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.