Hırka Ailesinin Mutlu Günü

Demokrat Gazetesi çalışanlarından Yusuf Hırka ve Aysun Hırka çiftinin çocukları Ali ve Mert dün düzenlenen görkemli bir törenle erkekliğe ilk adımı attılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2018 11:18
Hırka Ailesinin Mutlu Günü

“Çocuk değiliz artık her gün büyüyoruz, Bindik arabaya son sürat gidiyoruz. Duymayan kalmasın biz sünnet oluyoruz, Hepinizi yanımızda görmek istiyoruz” diyerek tüm sevenlerini ve aile dostlarını sünnet düğünlerine davet eden Ali ve Mert kardeşlerin sünnet törenleri sünnet gezisi ile başladı.

Sünnet gezisinin ardından Moda Park Düğün Salonu’nda konuklara Isparta usulü düğün yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından yine Moda Park Düğün Salonu’nda balo düzenlendi.

Davetlilerin gönüllerince eğlendiği baloda minik kardeşlere kına yakıldı, oyunlar oynandı, halaylar çekildi. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden baloda Ali ve Mert kardeşlerde konuklarla birlikte gecenin keyfini çıkardı.

Demokrat Gazetesi ve Ajans32 ailesi olarak meslektaşımız Yusuf ve eşi Aysun Hırka’yı tebrik ediyor, Ali ve Mert kardeşlere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve Allah büyük düğünlerini de göstersin temennimizi iletiyoruz.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.