Hırsız Gibi Girip, Sitem Mektubu Bıraktılar

Okulların 4+4+4 ayrıştırmaları mahallelerde sakinler ile muhtarların arasını açtı. Enderine zor rastlanır bir olay Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit'in başına geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2014 10:27
Hırsız Gibi Girip, Sitem Mektubu Bıraktılar

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında aynı bina ve aynı bahçeyi kullanarak eğitim-öğretim veren ilkokul ve ortaokulların birbirinden ayrıştırılması çalışması ortalığı karıştırdı. Sadece ilkokula ya da ortaokula dönüştürülen okullarda başka okullara taşınacak olan öğrencilerin velileri eylemler düzenliyor, Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yürüyorlar.

Ancak Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit'in başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez. Muhtar Zeynep Yiğit, dün sabah muhtarlık ofisine gittiğinde bir şokla karşılaştı. Dış kepenk kapısı ve giriş kapısı açık vaziyette gören Muhtar Yiğit, hırsızlığa maruz kaldığı kanısına vardı. Muhtar Yiğit, içeri girince bütün eşyalarının yerli yerinde durduğunu gördü. Ancak masanın üzerinde duran bir zarf bayan muhtarın dikkatini çekti. Zarfa açan Muhtar Yiğit, içinden çıkan yazı ile şaşkına döndü.

Hırsız gibi muhtarlık ofisine giren kişi ya da kişilerin Muhtar Zeynep Yiğit'e sitem mektubu bıraktıkları ortaya çıktı. Hızırbey sakinleri adına bırakılan mektupta "........biz okulumuzun (Naşide-Halil Gelendost) taşınmaması için veliler olarak eylem yaptık. Ancak aramızda size göremediğimiz için çok üzüldük. Aramızda olmadığınız için bizi yalnız bıraktığınız için kınıyoruz. Gelecek muhtarlık seçiminde sizin karşınızda kalabalık bir şekilde olacağımızı bildiririz........" yazıldı.

Muhtar Yiğit, bu olay üzerine konuyu Emniyet'e intikal ettirdi. Olay yeri ekipleri muhtarlık hizmet ofisinde çalışma yaptı. Bölgedeki kamera kayıtları incelendi. Muhtarlık ofisine gizlece girerek, mektup bırakan kişi ya da kişiler aranıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum