Hırsızlık Çetesi Çökertildi!

Şarkikaraağaç ilçesinde çeşitli yerlerde hırsızlık yaptığı öğrenilen 5 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2013 13:13
Hırsızlık Çetesi Çökertildi!

Alınan bilgiye göre 1 hafta içerisinde meydana gelen hırsızlıklarla ilgili olarak Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğünün titizlikle yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Emrah A.’nın yönetmiş olduğu hırsızlık çetesi yapılan baskınla, çalınan malzemelerle birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen 15.01.2013 günü saat: 23:00 ile 16.01.2013 günü saat: 01:00 saatleri arası arama ve el koyma kararına istinaden şüpheliler Yılmaz Ü., Fatih Y., Tuncer E., Emrah A. Ve Okan K.’nin kaldığı eve baskın yapıldı.

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yakalanan Yılmaz Ü., Fatih Y., Tuncer E., Emrah A. Ve Okan K.’nin kaldığı adrese eş zamanlı yapılan operasyonla yakalanan şahıslar 2 evden çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalandılar.

Akşam saatlerinde yapılan operasyonda ile kaldıkları evde bulunan, diz üstü bilgisayar, Fotoğraf makinası, tablet bilgisayar, cep telefonu, huğlu marka av tüfeği kol saati gibi çeşitli eşyalar’a el konuldu.

İfadeleri alınan küçük yaştaki 5 şüpheli çocuk, Güvenlik güçleri tarafından emniyetteki işlemleri ardından Şarkikaraağaç adliyesine sevk edilecek. 

Haber:  Fatih DEMİRTAŞ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.