Hırsızlık Operasyonunda Uyuşturucu Çıktı

Adamlar sanki kanunlara tepki olsun diye doğmuş...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2014 08:43
Hırsızlık Operasyonunda Uyuşturucu Çıktı

Sayfa32'nin haberine göre; Isparta’da geçtiğimiz hafta ana cadde üzerinde bulunan bir marketten hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şahıs, için düzenlenen operasyonda fazla sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Araştırmayı detaylandıran şahıs 3 şahıstan 2’sinin farklı tarihlerde 2 evden hırsızlık olayına karıştıklarını da ortaya çıkardı. 

Alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz hafta Perşembe (18 Aralık) gecesi İskender Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, cam kapı kilitlerini zorlamak suretiyle İskender Mahallesi Aksu Caddesi üzerindeki markete girdikleri belirtilen M.M.V. – A.U. ve S.O. çeşitli malzemeler çalarak kayıplara karıştı.

HIRSIZLARA EV OPERASYONU!
Konuyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelileri görüntülerden tespit ederek harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yürütülen yakalama çalışmaları kapsamında, önceki gün Zafer Mahallesi’nde şüphelilerin kaldıkları ev tespit edilerek operasyon düzenlendi.

2 ŞAHIS DAHA YAKALANDI!
Söz konusu operasyonla M.M.V. – A.U. ve S.O. isimli 3 şahıs kıskıvrak yakalanırken, şüphelilerle aynı evde kaldıkları tespit edilen B.S. ve O.D. isimli 2 şahıs da uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından gözaltına alındı.

EV ARAMASINDA EROİN VE EXTACY ÇIKTI!
Bahsi geçen ev aramasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden de destek alan Asayiş Şube Polisi, içime hazır 33 paket eroin maddesi ve 10 adet extacy hap ele geçirdi.

2 EVDEN HIRSIZLIK OLAYINA
DAHA KARIŞTIKLARI ORTAYA ÇIKTI!
Operasyon sonrasında araştırmaları derinleştiren polis güçleri, M.M.V. ile A.U.’nun 7 Aralık 2014 tarihinde Vatan ve Binbirevler Mahallelerinde 2 ayrı evden hırsızlık olayına daha karıştıklarını ortaya çıkardı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI!
Emniyette yapılan çalışmalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan, M.M.V. ve A.U.’nun 3 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesiyle, B.S. ile O.D.’nin de uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum