Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Isparta’daki 3 ayrı mahallede, bir süredir kentteki hırsızlık olaylarını mercek altına alan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 ayrı mahalledeki 6 eve giren 4 kişilik şebekeyi çökertti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2014 10:37
Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Edinilen bilgiye göre, farklı tarihlerde Bahçelievler Mahallesi’ndeki 3 ayrı evden, 2 adet televizyon - 1 adet dizüstü bilgisayar – 1 adet LCD TV- 1 adet pompalı tüfek - 1 adet köstekli saat, Yedişehitler Mahallesi’ndeki 2 ayrı evden, 1 adet cep telefonu – 1 adet LCD TV – 1 adet laptop – 1 adet motosiklet ve son olarak Mehmet Tönge Mahallesi’ndeki bir evden 1 adet bayan kol saati ile 1 adet erkek kol saati çalan N.A. – H.E.Ç. – A.E. ve M.Y. Hırsızlık Bürosu tarafından yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden elebaşı H.E.Ç.’nin 6, A.E.’nin 4, M.Y.’nin 2, N.A.’nın ise yalnızca 1 olayda bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.