Hırsızlık Şebekesine Büyük Darbe

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gün üstüste değişik mahallelerde ve mağazalarda hırsızlık olayı gerçekleştiren Gürcistan uyruklu 3 kişi yakalamayı başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 13:30
Hırsızlık Şebekesine Büyük Darbe

Isparta il merkezinde 21-22-23 /08/2013 tarihleri arasında üç gün üst üste değişik mahallelerde 5 ayrı ikametin kapı göbeğini kırmak ve elektronik mağazalarından oyalamak sureti ile Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren Gürcistan uyruklu G.L,L.A ve G.P isimli şahıslar yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yerleri ve çevresinde yapılan çalışmalar kapsamında kameralardan eşkâlleri tespit edilen şüpheliler, 23/08/2013 günü şahıslardan ikisi hırsızlık olaylarını gerçekleştirmek üzere geldikleri Modern evler mahallesi civarında uygulama yapan ekiplerce fark edilmiş ve kaçmaları üzerine yapılan takip sonucu yakalanmıştır.

Yapılan araştırmada şahısların ilimizde bir otelde konakladıkları ve diğer üçüncü şahsın bu otelde bulunduğu tespit edilmiş otelde yapılan aramada üçüncü şahısla birlikte yakalanmıştır. Şüphelilerin suçta kullandıkları ve çalmış oldukları tespit edilen aşağıdaki malzemeler ele geçirilmiştir;



MALZEMELER
--- 6 adet çeşitli markalarda Dizüstü bilgisayar
--- 1 adet dijital fotoğraf makinası ve objektifi
--- 5 adet çeşitli markalarda cep telefonu
--- 10 adet erkek ve bayan kol saati
--- 15 parça Altın ve inci ziynet eşyası
--- 1 adet dürbün
--- 1 adet 3G Mobil Modem
--- 7 adet numaralı gözlük ve şahısların kapı açmada kullandığı kurbağacık anahtar, özel yapım el aletleri, eldiven ve şahısların kamufle amaçlı kullandıkları şapkalar elde edilmiştir.

Şahısların yakalanması neticesi yapılan araştırmada ülkemize İllegal yollardan giriş yaptıkları Isparta iline 21.08.2013 tarihinde geldikleri ve Türkiye ye önceki ziyaretlerinde karışmış oldukları suçlardan dolayı L.A ve G.P isimli iki şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Hırsızlık ve yankesicilik suçlarından arandığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.