Hızırbey Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Hızırbey Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2018 12:44
Hızırbey Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Amasya’da yapılan ve bugün oynanan final maçında Mersin karmasını 15-10 yenen tamamı Hızırbey ortaokulu öğrencilerinden oluşan Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu.

20 takımın katıldığı 2006 doğumlular minikler il karması ve kulüpler Türkiye Şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Tevfik Akar; “Hızırbey Ortaokulu olarak her alanda başarılı olmaya söz verdik ve sözümüzü tutmanın mutluluğu ve gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu büyük başarıda en çok emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Veysel EFE ile antrenörümüz Recep AYDEMİR’e; özverili çalışan başarılı öğrencilerimize; hep destek tam destek olan değerli velilerimize teşekkür ederek tebrik ediyorum.Ayrıca çalışmalarımızda hep destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze şahsım ve okulumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.Türkiye Şampiyonluğu gibi büyük bir başarıyı okulumuz ve kulübümüz adına Ispartamıza hediye ediyoruz.Durmak yok Çalışmaya devam!" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum