Hızırbey Ortaokulu'nda Değişim ve Değerler Eğitimi Konferansı

Hızırbey Ortaokulu'nda Değişim ve Değerler Eğitimi Konferansı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2017 12:37
Hızırbey Ortaokulu'nda Değişim ve Değerler Eğitimi Konferansı

Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik AKAR’ın organizasyonunda tüm öğretmenlerine “Değişim” ve “Değerler Eğitimi” konulu hizmetiçi eğitim semineri Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Sayın Necati DEMİRCİ tarafından Isparta Öğretmenevi Vip Salonunda gerçekleştirildi.Bu seminerde öğretmenlerin kendilerini güncellemesi ve yeniliklere uyum sağlaması ile değerler eğitimi (saygı, sevgi, hoşgörü, doğruluk ve dürüstlük, yardımlaşma ve dayanışma, kendini ve tüm insanları sevme, dayanışma, zerafet, sabır, ahlak, edep, barış vb.) konularında açıklamalar yapılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Bu başarılı seminer yaklaşık iki buçuk saat sürdü ve Hızırbey Ortaokulu’nun tüm idareci ve öğretmenleri katıldı.

Hızırbey Ortaokulu açılalı daha bir yıl olmadan farklı ve başarılı çalışmaları ile kısa sürede İlimizde isminden söz ettirmeyi başardı. Hızırbey Ortaokulu Ailesi farkındalık oluşturmak için farklı ve başarılı  çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Ayrıca Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün geçen hafta içerisinde yaptığı ilimizdeki merkez, tüm ilçeler, tüm kasaba ve köylerdeki 8. Sınıf öğrencilerine yapmış olduğu deneme sınavında okulun ilk yılı olmasına rağmen il dördüncüsü olma başarısını göstererek başarılı çalışmalar yaptıklarını bir kez daha ispat etmiş oldular.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.