Hızırbey Ortaokulundan Harika Bir Organizasyon Daha

Hızırbey Ortaokulundan Harika Bir Organizasyon Daha

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2016 10:42
Hızırbey Ortaokulundan Harika Bir Organizasyon Daha

Hızırbey Ortaokulu Okul Aile Birliği Olağan genel kurul toplantısı 31.10.2016 Pazartesi günü saat 19.00’da Merko Düğün Salonunda yapıldı. Toplantıya katılım çok yoğun oldu. Toplantıya katılan veli sayısı beş yüzün üzerindeydi ve salonda oturacak yer kalmadığı için bazı veliler toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı.

Öğrenci velileri toplantı salonunun girişinde kolonya ve çikolata ile karşılandı. Salon içerisinde de meyve suyu ile pasta ikramı yapıldı. Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlandı. Sonra Hızırbey Ortaokulu Halk Oyunları usta öğrencileri ekibinin halk oyunları gösterisi ve akabinde 8.Sınıf öğrencisi Süleyman Zahit OKUR’un şarkı söylemesi ile gündeme geçildi.

Okul müdürü Tevfik AKAR konuşmasında; toplantıya yoğun katılımdan ve herzaman desteklerinden dolayı velilere teşekkür etti. Ayrıca görev yapan okul aile birliği yönetim ve denetim kurullarının üyeleri ile Hızırbey Mahallesi muhtarı Zeynep YİĞİT’e vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket taktim etti.

Yönetim kurulu ile denetim kurulunun faaliyet raporları okunarak oy birliği ile ibraz edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı.

Olağan genel kurul toplantısına Hızırbey Ortaokulu öğretmenleri de tam kadro katılarak velilerle bol bol görüştüler.

Toplantı çok coşkulu geçti. Hızırbey Ortaokulu ailesi bir kez daha farkını göstererek okul aile birliği genel kurul toplantılarının nasıl yapılabileceği ile ilgili örnek bir çalışmaya imza attı. 

4444.20161101104128.jpg

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri;

1.Baki AKGÜL

2. Selahattin ÖNCÜ

3.Mustafa GÜNGÖR

4.Kıymet CEYHAN

5.Sevim ÖZKAYA

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri;

1.Turan GÜREL

2.Meral ALTINSOY

3.Canam KAÇMAZ

4.Hayriye KARABULUT

5.Meliha CULUS

 

Denetim Kurulu Asil Üyeleri;

1.Dinçer UYSAL (Öğrenci Velisi)

2.Memiş VERGİLİ (Öğretmenler Kurulunca Seçilen Öğretmen Üye)

3.Zehra AKPINAR GENÇOĞLU (Öğretmenler Kurulunca Seçilen Öğretmen Üye)

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri,

1.Muhammet GÜLER (Öğrenci Velisi)

2.Şevket GÖKMEN (Öğretmenler Kurulunca Seçilen Öğretmen Üye)

3.Aynur SAĞLAM (Öğretmenler Kurulunca Seçilen Öğretmen Üye)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum