Hızlı Okuma Belgelerini Aldılar

‘Hızlı Okuma Kursu’na katılan valilik personeline Göl Toplantı Salonunda düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2012 17:11
Hızlı Okuma Belgelerini Aldılar

Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere, Vali Yardımcıları Niyazi Can, Tahir Demir ve kursiyerlerin katılımıyla düzenlenen törende 46 kursiyere katılım belgeleri verildi.

Kursu düzenlemekteki amaçlarını açıklayan Vali Yardımcısı Niyazi Can, çağdaş kamu yönetimi anlayışı içerisinde hizmet sunumunda kamu kurum ve kuruluşlara önderlik etmek, vatandaşa üstün bir anlayışıyla hizmet sunmak ve çalışanların niteliklerini geliştirmek amacıyla ‘Hızlı Okuma’ kursunu düzenlediklerini söyledi.

Hızlı okuma kursunu 20 gün içerisinde 12 saat olarak programladıklarını belirten Hızlı Okuma Eğitmeni Gökhan Çetinkaya, kurs süresince okuma oranlarını 2 ile 4 kat arttırmakla birlikte, okuduklarını anlama oranını da yükselttiklerini ifade etti.

Hızlı okumanın önemine vurgu yapan Vali Memduh Oğuz ise konuşmasında; “Bana göre bu devirde bir insan için hızlı okuma olmazsa olmaz bir şarttır. Çünkü insanın ömrü sınırlı ama kaynak sonsuz, onun için okuduğunu tam manasıyla anlayarak hızlı okumak çok önemli” dedi.
Törene yurt dışından gelen misafirleriyle katılan Vali Oğuz, Isparta Vilayetinin AB ile bütünleşme konusunda çok önemli bir vilayet olduğunu belirtti.

Vilayetle ilgili şikayetlerin en üst seviyede değerlendirildiğini belirten Vali Oğuz; “Bizim hedefimiz insanlara en iyi şekilde hizmet etmek. Bunu yaparken de şeffaflığa, üstün hizmet anlayışına riayet ederek hizmetimizi sunarız.

Bu vilayet benim dönemimde kalite yönetim belgesi aldı. Bu doğrultuda buradaki kamu yönetimi kalitesi dünyanın çağdaş ülkelerindekiyle aynı standartta olmaktadır. Burada her türlü şikayet en üst seviyede ele alınır, hiçbir şikayeti bu önemsiz bir konu diyerek göz ardı etmeyiz. Örneğin sokak köpekleriyle ilgili olarak yapılan bir şikayet bile olsa bizzat ilin valisi ilgilenir.

Biz hizmetleri işte bu kadroyla, bu ekiple yapıyoruz. Onun için arkadaşlarımızın hızlı okuyabilme ve okuduğunu daha iyi anlayabilme kabiliyetine sahip olabilmesi, biraz önce söylediğimiz hizmet standardını daha da yükseltecektir” dedi.
Konuşmalardan sonra kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.