Hızlı Tren Ak Parti'nin Seçim Beyannamesinde

Hızlı Tren Ak Parti'nin Seçim Beyannamesinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2015 11:09
Hızlı Tren Ak Parti'nin Seçim Beyannamesinde

Davutoğlu, hazırlıkları süren Yüksek Hızlı Milli Tren projesi ile yerli yüksek hızlı milli tren inşa edileceğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Projeyle başta KOBİ'ler olmak üzere yerli sanayimizi geliştireceğiz. Hızlı tren projeleri aynen otoyol projeleri gibi ulaşımda çağ atlayarak Türkiye'de niteliksel bir değişimin önünü açacak hızlı tren projeleri.

Ankara-İstanbul, Ankara-İzmir, Konya-Karaman-Mersin, Ankara-Yozgat-Sivas, Sivas-Erzincan hızlı tren projeleri, Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesi. Yerköy-Kayseri hızlı tren projesi, Halkalı- Kapıkule hızlı tren projesi. Bu projeler tamamlanarak önümüzdeki dönemde inşallah hizmete girecek. Projelendirme çalışmaları devam eden diğer hızlı tren projeleri ise Antalya-Konya-Kayseri, Antalya-Isparta-Burdur-Kütahya-Eskişehir, Bursa-Bilecik projeleri. Gördüğünüz gibi Türkiye'nin her bir köşesi bir diğerine hızlı tren projeleriyle bağlanacak."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum