Hizmet Etmedikleri Yetmezmiş Gibi Birde...

MHP Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada AKP'yi hedef aldı. Nuhoğlu, Said Yüce üzerinden AKP'ye yüklenerek "Hizmet etmedikleri yetmezmiş gibi bir de ithal aday getiriyorlar" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2015 18:32
Hizmet Etmedikleri Yetmezmiş Gibi Birde...

MHP Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada AKP'yi hedef aldı. Nuhoğlu, Said Yüce üzerinden AKP'ye yüklenerek "Hizmet etmedikleri yetmezmiş gibi bir de ithal aday getiriyorlar" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi ve süreci değerlendirdi. Açıklamasında ülkenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bilerek seçime götürüldüğünü ileri süren Nuhoğlu, terör konusuna da değindi. Ayrıca partilerin adaylarını ve şu anda vekil dağılımı konusunda şahsi düşüncelerini de dile getiren Nuhoğlu, AK Parti’nin 2’nci sıra milletvekili adayı Said Yüce’ye yüklendi.

RCEP ÖZEL'E HERKES ULAŞIR AMA...
Recep Özel’in yeterli ya da yetersiz görünmesinin kendilerini ilgilendirmediğini ancak onun yerine bu memleketin sorununu, sıkıntısını bilen, bu memlekette yaşayan, kendine rahatça ulaşılabilen birini koymalarının Ispartalıya karşı daha saygılı olacağını belirten Nuhoğlu, ‘’Recep Özel’le samimiyetim yok ama vatandaş gözüyle söylüyorum; Recep Özel’e bu memlekette herkes ulaşılır. Ama 2. sıra adayına Ispartalının ulaşacağını düşünmüyorum. Tabi olarak ‘Biz geleceğiz, gideceğiz’ diyecektir ama şahsım olarak buna inanmıyorum ve gezdiğim sokakta vatandaşa da inanmıyor. 7 Haziran’da başka bir ilden milletvekili yapılan bir kişi 3 ayda ne yaptı da oradan tekrar aday gösterilmedi? Bırakın aday gösterilmeyi aday adayı olmayacak pozisyona geldi! Demek ki AKP Isparta’yı sahipsiz gördüler ondan gönderdiler. Ama 1 Kasım’da Ispartalı onlara sahipsiz olmadığını gösterecektir’’ dedi.

YEREL ADAY GÖSTEREN
PARTİLERİN OYU ARTIYOR
Öte yandan listesinde yerli aday gösteren partilerin oyunu artırdığını belirten Nuhoğlu, ‘’7 Haziran’dan okuduğumuz; Vatandaşımız daha çok yerel adaya yöneliyor. Yerel aday gösteren partilerin oy kazandığını gördük. İthal aday noktası bu seçimde başka bir boyuta geçti. Eskiden ithal adaylar iyi kötü Isparta’da doğmuş en azından bayramdan bayram gelirdi yani bir bağlantısı vardı. Şimdi hiç olmayanlar geliyor. Sahada adaylarıyla MHP açık ara birinci parti olarak gidiyor’’ diye konuştu.

2 MİLLETVEKİLİMİZ
KESİN 3’Ü ZORLUYORUZ
Diğer taraftan MHP’nin şu anda 2 milletvekilini garantilediğini bugün itibariyle 3’ü zorladığını ileri süren Nuhoğlu ‘’Ve ivmemiz giderek artıyor. Hedefimiz 4-0 tabi ki ama önümüzde daha 1 aylık süreç var inşallah hedefimizi gerçekleştireceğiz. Çünkü daha siyasi ortam yeni yeni ısınmaya başlayacak’’ şeklinde konuştu.

HER ŞEYİ ANLATACAĞIZ
1 aylık süreçte seçmene her şeyi anlatacaklarını ifade eden Nuhoğlu, açıklamasını şu şekilde devam etti; ‘’Bu ülkeyi seçime tekrar getiren Sayın Cumhurbaşkanının olduğu, imparatorluk vari bir yapı oluşturmaya çalıştığını anlatacağız, ekonomik durumun artık duvara vurduğunu, vatandaşın açlıkla boğuştuğu sürece geldiğimizi, terörün net bir duruşla önünün alınacağını anlatacağız. Acil bir şekilde terör suçlarına idamın geri gelmesini istiyoruz ve bunu da anlatacağız.

TERÖR HARİÇ HER SORUN VAR
Isparta özeline geldiğimizde de AKP Isparta’yı cezalandırmıştır. Yatırım alamadığı gibi mevcut yatırımlarını da kaybetmiştir. Bu seçim Isparta’yla alakası olmayan bana Isparta’da değil Ankara’da milletvekili lazım diyerek bizim hiç bilmediğimiz görmediğimiz birini aday gösterdiler. Kendisi de sanki Ispartalıymış gibi çıkıp açıklama yapıyor. Gerçi Isparta’nın sorunlarını bilmek için kâhin olmaya gerek yok. Terör hariç tüm sorunlar Isparta’da mevcut. Ama seçmenin Isparta’nın evladı, Isparta’da yaşayan adayları meclise göndereceğine inanıyorum.

7 HAZİRAN’DAN SONRA ÇARPIŞARAK ŞEHİT
OLAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HATIRLAMIYORUM
Açılım süreci içerisinde birçok silah yığınağı yapıldığını kendileri itiraf etti. Çok ciddi şekilde terörle baş başa kaldık. Açılım sürecinde PKK’ya verilen tavizler süreci buraya kadar getirdi. Bu ülkede 30 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Ama 7 Haziran’dan sonra çarpışarak şehit olan güvenlik görevlisi bilmiyorum. Şehidimiz yolda giderken haince saldırılıyor şehit oluyor, arkadan gelip karısının kızını yanında şehit ediliyor her şey bir kenara bu ülke bayramda şehit verdiğini hatırlamıyorum. Ülke bu sürece getirildi. Terör müzakereyle değil mücadeleyle bitirilir. Ama bu süreçte ne oldu. Açılım sürecinde PKK terör örgütü daha güçlendi.

CUMHURBAŞKANI; AKP’NİN TEK BAŞINA
İKTİDAR OLMADIĞI BİR HÜKÜMET İSTEMEDİ
Bu süreçte seçim olmayacağını söylememize rağmen bu Ülkenin Cumhurbaşkanı AKP’nin tek başına iktidar olmadığı bir hükümet istemiyor. Önce hükümet kurdurmadı. Sonra görev verme süresini uzattı. Cumhuriyet tarihinde ilktir. Bu ülke AKP’nin tek başına iktidar olduğu bir hükümetle yönetilecek diye bir zorunluluk yok. Seçmenin oyuna saygısızlık ettiler.’’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum