‘Hizmet Kapında’ Isparta’da

Hizmet Size Bir Alo, Bir Tık Kadar Yakın…

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2020 16:09
‘Hizmet Kapında’ Isparta’da

Hizmet Kapına uygulamasıyla, özellikle pandemi sebebiyle evden çıkamayanlar akla gelebilecek tüm ihtiyaçlarını kapılarında bulacak.

‘Hizmet Kapında’ çok kısa bir süre içerisinde Ispartalılara hizmet vermeye başladı. Isparta’da eczaneden kargo alımına, pastaneden manava ihtiyacınız olan her ne varsa dakikalar içinde kapında olacak. Isparta’da gıda, giysi, tekel, hırdavat gibi yüzlerce ürünü tek tıkla sipariş edebilir ve en kısa sürede temassız teslim alabilirsiniz.

İlk etapta telefon iletişimi üzerinden hizmet vermeye başlayacak olan Hizmet Kapında, kısa süre içerisinde de web sitesi ve akıllı telefon uygulamalarıyla cebinizde olacak.

Uygulamada siparişinizi kredi kartı ile kapıda da ödeyebilirsiniz. Ödeme yöntemini havale veya cepbank ile yaptığınızda siparişiniz temassız teslimat ile zilinizi çalacak. 

Siparişlerinizde malzemenin ağırlığı, mesafesi ve külfetine göre cüzi miktarda hizmet bedeli alınacak. Hizmet Kapında’ya 0 505 999 444 2 numaralı telefondan ulaşılabilecek. 

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN: 0 505 999 444 2 

https://www.instagram.com/hizmet.kapinda.isparta

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.